METHYLAMINE HYDROCHLORIDE (HCL)- ei ole naljaasi.

EHRMANTRAUT

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
42
!!!lisa: miks veel see artikkel? asi on selles, et MA hcl-le lahustatud leelise lisamise etapis tegin ma vea. nimelt lisasin seda väga kiiresti ja nagu te juba aru saite, et metüülamiini vesilahuse kvaliteet on langenud ja lõpuks on 4mmc halva kvaliteediga saagis.

HeavenChem

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Bruh, te kasutasite liiga palju leeliseid
See võib koos luua ümbergrupeeruva vaba aluse pürasiinidele, sest 4-MMC on leeliselistes lahustes hapnikuga ebastabiilne.
Proovige kasutada kerget leelismetallide tõmmet, et vältida kõrvalreaktsioone

HeavenChem

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Ka te lisate NaOH otse metüülamiini soolale. Parem valmistada leeliseline vesilahus ja teha see külmaks. Sama vaja teha oma soola vesilahusega. Sellisel juhul saate pärast reaktsiooni päris hea metüülamiini vaba aluse
Veenduge, mida te kasutate piisavalt vett, sest naatriumkloriid võib asendada metüülamiini ja teie gaas kaob palju kiiremini.

CCL4 huffer

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
48

ausalt öeldes ma ei saa aru, kuidas metüülamiini HCl on, et rohkem acessible sel hetkel lihtsalt sünteesida metüülamiini nitrometaanist või atsetamiidist.
bdw ph tõus ei ole metüülamiini kadumise põhjus, kui lisate mutch base'ile selle lihtsalt soojuse, mis tekib reaktsiooni käigus, mistõttu soovitan, kui soovite seda meetodit kasutada, et lisate metüülamiini HCl-le ka vett ja panete selle külmikusse, kuni see on kena ja jääkülm.

ka lihtsalt öelda, et see meetod on barbaarne saastab metüülamiini niimoodi ja siis ei eaven rl töötades seda nagu tule mees on see tõesti nii raske?
lihtsalt kasutada karbonaat või bikarbonaat asemel hüdroksiid tilgutada seda metüülamiini HCl kuumutamisel ja mull metüülamiini läbi jääkülma vee või väga külma metanooli ig. see meetod on mutch parem ja annab puhta lahuse.

kuid lihtsalt metüülamiini saastamine NaOH ja NaCl-ga on lihtsalt barbaarne.
kasutage vähemalt metüülamiini HCl ülejääki, nii et see on "ainult" NaCl-ga saastunud.
u peaks alati püüdlema võimalikult suure puhtuse poole, eriti kui reaktiivi kasutatakse narkootikumide või millegi sellise jaoks, mida kavatsetakse sisse võtta.

Nii et kokkuvõttes ei mulle ei meeldi ur postitus.

View previous replies…