Hey guys, How to purify amphetamine powder? is it same to purify MDMA crystals?
coke199 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 28, 2022 Messages 31 Reaction score 16 Points 8 Oct 5, 2024 #1 Sziasztok! Hogyan tisztítsuk meg az amfetaminport? ugyanaz az MDMA kristályok tisztítása?
skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 05 Oct #2 Oldjuk fel kis mennyiségű forró IPA-ban feloldva hűtőszekrénybe helyezve, hogy lehűljön, miután megszűrjük és összegyűjtsük. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #3 Én egy másik tisztítást végzek, de mindig tanulok. szóval egy kérdés, milyen sókkal működik az ipa átkristályosítás? valószínűleg nem hcl-el? skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Szulfát-amfetaminsóval teszem ezt. Soha nem csináltam MDMA-val vagy metamfetaminnal. Van egy videó a meth hcl tisztításáról a weboldalon. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Pozitív tapasztalataim vannak az IPA-ban végzett MDMA hcl és Meth hcl fordításokkal kapcsolatban. De kétlem, hogy ez az amph hcl esetében megtehető.
Oldjuk fel kis mennyiségű forró IPA-ban feloldva hűtőszekrénybe helyezve, hogy lehűljön, miután megszűrjük és összegyűjtsük.
Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #3 Én egy másik tisztítást végzek, de mindig tanulok. szóval egy kérdés, milyen sókkal működik az ipa átkristályosítás? valószínűleg nem hcl-el? skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Szulfát-amfetaminsóval teszem ezt. Soha nem csináltam MDMA-val vagy metamfetaminnal. Van egy videó a meth hcl tisztításáról a weboldalon. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Pozitív tapasztalataim vannak az IPA-ban végzett MDMA hcl és Meth hcl fordításokkal kapcsolatban. De kétlem, hogy ez az amph hcl esetében megtehető.
Én egy másik tisztítást végzek, de mindig tanulok. szóval egy kérdés, milyen sókkal működik az ipa átkristályosítás? valószínűleg nem hcl-el?
skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Szulfát-amfetaminsóval teszem ezt. Soha nem csináltam MDMA-val vagy metamfetaminnal. Van egy videó a meth hcl tisztításáról a weboldalon.
Szulfát-amfetaminsóval teszem ezt. Soha nem csináltam MDMA-val vagy metamfetaminnal. Van egy videó a meth hcl tisztításáról a weboldalon.
Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Pozitív tapasztalataim vannak az IPA-ban végzett MDMA hcl és Meth hcl fordításokkal kapcsolatban. De kétlem, hogy ez az amph hcl esetében megtehető.
Pozitív tapasztalataim vannak az IPA-ban végzett MDMA hcl és Meth hcl fordításokkal kapcsolatban. De kétlem, hogy ez az amph hcl esetében megtehető.