Kálium-permanganát (KMnO4) a 4MMC szintéziséhez

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
72
Mivel a 4-metilpropiofenon nem könnyen hozzáférhető számomra, elkezdtem kutakodni. Találtam egy régi Rhodium cikket az Erowid-on, amely KMnO4-et használt, hogy előállítsa azt, amit csak Methcathinone-nak vagy MCAT-nak neveztek. A korlátozó tényező a pszeudefedrin használata.

Nagyon szeretném megtalálni a tiszta pszeudefedrin forrását.

Mindenesetre, mivel a kálium-permanganát könnyen beszerezhető, meg akartam kérdezni, hogy van-e valakinek ismerete erről a megközelítésről?

Köszönöm

downunder175

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Én ezt a reakciót egyszer vagy kétszer 25 vagy úgy évekkel ezelőtt , és im elég biztos, hogy én kaptam le ródium is !!! A ródium öregszik ! Őszintén szólva a termék elveszhet a hatalmas vízhígításban ez a reakció kell, de működik, és permanganát könnyen nyerhető . Én a Methcathinone hatását nagyon gyengének találtam , akkor viszont valószínűleg nem reagált teljesen és még mindig psedeo !!! Ez egy jó kezdő reakció de sok szerencsét a pszeudefedrin megtalálásához.--.

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
72
Köszönöm.

Azt hiszem, megválaszoltad a kérdést, amit valójában feltettem.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
59
1 alkalommal látni, hogy wow .
tette magát 4methylenopropiofenone

Djdrama

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Senki sem akar többé efedrint vagy pszeudoefedrint árulni, még a kínaiak is félnek. Ha valaki megpróbálja eladni Önnek, az lehet, hogy átverés. Csak főzzön vagy szintetizáljon sajátot benzaldehidből.

Precursor-supplier

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Deals
33
Kínában egyetlen beszállító sem szállíthat efedrint vagy pszeudoefedrint, mert ez tiltott termék, és ha szállíthat, akkor hazugnak kell lennie.