Milyen zenét hallgattok (józanul vagy betépve)?

Wheax

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
35
Hallgassa meg ezeket és mondja el a véleményét.

Pegassi- What Is Die Mo
Pegassi - Yo Yo Yo Yo

Massi - Come With It

Sons Of Charlie - So Sublime
Sons Of Charlie - Enemy Between My Ears

Sara Landry - Legacy

CCL4 huffer

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
48
ho
őszintén szólva, amikor ur high (legalábbis nekem ) akkor a hangos zene annyira mutch szebb, míg amikor józan az ellenkezője.
Valahogy én is csak akkor hallgatok fúrót, amikor be vagyok lőve.

View previous replies…

Wheax

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
35
A hangosabb egyenlő a több rezgéssel, a magasan lenni véleményem szerint megkönnyíti a nyitást.

vis

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
105
Igen, mint a chemsex lovely extacy. Az inkeleket XTC-vel, APHP-vel és metamfetaminnal kellene etetni egy sztriptízbárban. Mindig megemlítem a chemsexet. Szégyenletesen nedves, züllött libertinus vagyok, szóval kérlek, tegyél be a Normál Bootcampbe. Most már igazat mondok? Baszd meg a pszeudo-incel hagyja, hogy elcsábítsunk egy femcell. Határesetben őrült vagyok.

New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Már ritkán hallgatok józanul zenét. Ha stims-en vagyok old school techno és rave,ha magasan vagyok(thc) klasszikus rockot hallgatok többnyire,ha részeg vagyok anyanyelvi szerelmes balladákat(amelyek többnyire szintén rock). Mondjuk úgy, hogy jelenleg rave-t hallgatok hahaha.

DieYoung

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇪🇸
Reaction score
16
Egy szerény ajánlás Párizs Texas

fidelis

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
462
Ez egy zenekar neve, vagy arra utal, hogy a helynek jó zenéje van?

Én texasi vagyok, és egyszer már jártam ott :O

DieYoung

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇪🇸
Reaction score
16
Ez a zenekar neve igen ,nagyon jó videoklipjeik vannak, nézd meg!

Bocsánat az angolomért.

fidelis

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
462
noo én nem láttam semmi problémát az angoloddal, csak az, hogy van egy hely, amelynek ugyanaz a neve, mint a zenekarnak, így összezavarodtam lol. szerintem fantasztikus, hogy felvettél egy második nyelvet. nehéz, és te nagyszerűen csinálod <3 ^_^^

pshcrmth

Moderator of the Poland Forum
⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
187

Breakcore jó bármikor egyébként nekem ;) high vagy józan jó ámen break tartja a józan eszemet ;)
Amikor magasan, különösen a rave-eken gabber csinálja a munkát, mental/acidcore is fordult nekem basszus zombivá nagyon jól @_@@

Ettől eltekintve szeretem a jó öreg dubot, de az egyensúly kedvéért, és hogy emlékeztessem magam arra az időre, amikor sokkal fiatalabb voltam, a grindcore, a crust vagy a drirty punk az a dallam, amit élvezek.

A mindennapi normális alapokon már 2 évtizede im házas --->> www.somafm.com <<--- és erősen ajánlom, hogy az internetes, kereskedelmi ingyenes rádió 30 különböző csatornával, tényleg nagyon érdemes felfedezni és támogatni őket.

.^_^.