Амфетамин Speed paste

Reaction score
308
Амфетаминът е много популярен наркотик. Доставчиците на амфетамин трябва да бъдат много изобретателни, за да предлагат своя продукт на пазара и да изпреварят конкуренцията. Напоследък се появяват все повече съобщения за чудесната паста Амфетамин Спийд, за която се твърди, че е по-силна от оригиналния амфетамин. Решихме да стигнем до дъното на проблема и да ви разкажем за него.

След проучване на наличните данни беше установено, че амфетаминовата паста няма постоянен състав. В най-добрия случай ще ви бъде предложена смес от амфетамин и етанол под прикритието на паста. Тази комбинация позволява на амфетамина да премине по-бързо през хемоенцефалната бариера и това ускорява действието му върху мозъка. Това дава усещане за по-силен ефект, защото в кръвта наведнъж попада повече амфетамин, отколкото при метоболизъм.
Също така някои производители не крият факта, че добавят глюкоза, за да стабилизират формата. Глюкозата също оказва влияние върху метаболизма, но не е известно колко голямо влияние оказва присъствието ѝ в пастата. Най-вероятно глюкозата е стабилизиращо и свързващо вещество, което евентуално удължава действието на пастата.

Независимо дали пастата е с етанол или заедно с него с глюкоза, тя все пак е качествен продукт със съдържание на амфетамин сулфат от 30 до 70 % и няма вредни вещества в състава си. Такава паста има бял цвят и мирише на етанол. Пастата се консумира през устата и може да се добавя към чай или сок.

KYnXkc5s7I
DzxTjC4b8A
ONZqhtabIk

Но в най-лошия случай недобросъвестни доставчици, под прикритието на Amphetamine Speed Paste, ще ви доставят мръсен амфетамин. Амфетамин, който не е бил правилно пречистен и съдържа остатъци от вредни примеси, нереагирали прекурсори, разтворители и странични продукти от реакциите. Такъв продукт има остра химическа миризма и може да бъде оранжев, червен, сив или кафяв на цвят. Той е с вискозна и лепкава нееднородна структура. Това е видът амфетамин, който се получава, когато синтезът е извършен неправилно. А пречистването на такъв продукт ще доведе до големи загуби за масата. Ето защо недобросъвестни доставчици се опитват да го продават под прикритието на паста.
Но в действителност това вещество има токсичен ефект заедно с действието на амфетамина. Потребителите отбелязват силното действие на тази паста, но в същото време усещат гадене и химически вкус, дискомфорт в стомаха, лепкава химическа пот, мъгла в главата. След това ефектът (махмурлук) е много силно изразен и е необходимо време за възстановяване.
Този продукт не се препоръчва за употреба без подходящо почистване. В противен случай рискувате да получите токсично отравяне.

KSAfkio1xT
Z4UbkPR0Vs
PiRNODWHoy

Last edited:
Reaction score
308
Кой е използвал Амфетамин Speed Paste ?
Може би някой е направил такава паста ?
Споделете своя опит.

feinkostParanoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Здравейте,
Бих искал да ви разкажа за опита си с така наречената "амфетаминова паста" в нашата страна.
Опитът, който съм имал, е изключително в Германия, Нидерландия и Полша.
Дори бих стигнал дотам да кажа, че митът за "добрата амфетаминова паста" е възникнал в тези страни.
Ако имахме амфетаминова паста, която съдържа "само" етанол, със съдържание на амфетамин сулфат 30-70%, и която след това може би е само разтеглена с глюкоза, нямаше дори да можете да изразите щастието и радостта си с думи!!!!!.
Тук, в Европа, дилърите се интересуват само от максималното количество печалба, преди качеството да е девиз.
За целта са измислили мита за амфетаминовата паста и той звучи така: колкото по-влажен е продуктът и колкото повече мирише на химикали, толкова по-добро е качествотоһттр://!!!!
Всички се хванаха на това, включително и аз за известно време, повечето все още вярват в мита, за съжаление!
По принцип дилърът, на когото се доверявате, е просто добър разказвач, който сам не знае какво има в пастата, камо ли как е направена. Защо да го прави, щом хората купуват смрадта и печалбата е голяма.
Амфетаминовата паста, която можете да си купите, се произвежда в големи количества в някой заден двор!
И става така: в голям варел се изсипва амфетаминовата основа (Фрибаза като масло, БМК, ПМК, АПААН) и след това метанол,
всичко се разбърква малко и след това се добавя сярна киселина, докато не се утаи нищо повече в "амфетамин сулфат, след това има много кофеин по нея (обикновено има около 6 - 9 кг кофеин на 1 кг произведена паста!!!!) и за да остане всичко хубаво и влажно, върху него се изсипва IPA или етанол. Ако нещо се оцвети от замърсяването, например в розово, тогава се продава като розово шампанско или под друго измислено име за повече пари и това работи, напълно извратено е.
И хората го купуват, купуват и купуват! Те си мислят, че колкото по-влажна и миризлива е пастата, толкова по-качествена е тя, много тъжно.
Преди години започнах да промивам тази амфетаминова паста с ацетон, за да премахна остатъците от синтеза и да премахна удължителите.
и да премахна удължителя. Но за нас екстендър №1 е кофеинът, така че след измиването с ацетон отново промих цялото нещо в
във вряща дестилирана вода, оставих го да се охлади до стайна температура и след това го сложих в хладилника за 2 часа.
След това филтрирах цялото нещо, каквото беше останало да се изпари! така се беше получил доста добър амфетамин! Добивът ставаше все по-малък и по-малък!

Междувременно сам утаявам амфетаминовия сулфат чрез фрибазата (A-Oil), което е единственият начин да се получи добър амфетамин.
за да получите. Забавното е, че ако някой има късмета и може да си купи такъв амфетамин сулфат, от мен или от когото и да било, това обикновено се възприема като лошо, защото липсва огромното количество кофеин и негативните странични ефекти на остатъците от синтеза или каквото и да било друго!
Често на такива клиенти и цената е твърде висока, защото количеството се поставя пред качеството!
Има само малцина, които предпочитат да платят по-висока цена и след това да получат и чист продукт, тези хора също така разбират, че, фрибазата е станала изключително скъпа (със за съжаление винаги намаляващо качество на фрибазата), също така е станало изключително трудно в Европа да се получи HSO4!

Така че това е
Според мен трябва да се смятате за късметлия с това, което сте описали в първата част!
може само да се надяваме, че някой ден няма да е такъв сопол, както при нас тук!

Ahoy

CuriousStudent

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Здравейте! Благодарим ви за информативния доклад! Наистина го оценявам!

Мога да ви разкажа за опита си със скоростна паста, произведена в Германия и Холандия.

Всъщност съм в играта със скорост от добри 15 години, доста хроничен потребител от 5 години.

Всъщност 98% от покупките ми са били със speed paste. Прав сте, тук също става въпрос за маркетинг. Хората казват, че мократа паста за скорост е "направо от лабораторията", "много чиста" или "много силна". Тъй като не можеш да смъркаш това нещо (а наистина не трябва!!! - ще обясня по-късно), ще свикнеш и ще бъдеш научен от колегите потребители първо да изсушаваш нещата. С това, че преди бях още по-глупав, мислех, че мокрият разтвор се добавя като режещ агент. Дори си помислих, че може да е добавен, за да могат продавачите да добавят други агенти за рязане на боклуци към пастата и следователно крайният продукт ще бъде по-добре смесен като само 2 сухи прахообразни съединения, да речем амфетамин и кофеин, което може да доведе до "горещи точки" - термин, може би по-известен на сцената с фентанил, където неравномерната смес може да бъде дори смъртоносна, когато 1 ред е значително по-силен от следващия ред, където просто се получава рязане ....

Тъкмо започвам да изследвам производствения процес и да поставям под въпрос различните резултати от скоростта ... Когато си купувам паста за скорост, съм сигурен, че е с разтворители ... Не мога да ви кажа кои са използвани и се питам дали разтворът наистина е защото продуктът не е бил изсушен от първоначалния химик - но не бих се съмнявал, че алчните бутала слагат някакъв разтвор отгоре, може би изопропил или каквото и да е, за да му придадат далеч повече тежест и да се получи отново химическа миризма, която се смята за "много добра" и "чиста" от повечето купувачи.

Аз самият не харесвам формата на паста, защото за мен това е просто недовършен продукт. Няма нищо по-лошо от това да отидеш на парти с паста и да не можеш да консумираш стоката си.
Друг отрицателен момент е, че никога не знаете колко всъщност плащате за скоростта: ако купите 1 грам паста за, да речем, 3 евро, няма да знаете дали тя ще бъде 400 мг изсушена, или може би само 250 мг. Теглото също така постепенно намалява с повече излагане на въздух.

Което ме води до следващия момент: наистина съжалявам за честните търговци/препродавачи: С всеки достъп до техния тайник той ще тежи по-малко заради излагането на въздух. Ако не се съобразите с това, може дори да се окаже, че реализирате загуба от продажбата .....

Ако изсушите често търгуваната скоростна паста, ще има добра загуба от може би средно 50%. Но има мокра и още по-мокра скоростна паста. Една скорошна покупка на 11 грама speed paste излезе около 4 грама. Ако сега преизчислите цената, ще стане ясно, че пазарът в момента е толкова депресиращ, че такива цени са просто неприемливи. Също така вашите купувачи просто биха се запътили към следващия търговец, който продава абсолютно същата гадост С разтворители, защото е "много по-евтина".

ВНИМАНИЕ ЗА ВСИЧКИ!!!
А сега към моето предупреждение! НЕ КОНСУМИРАЙТЕ МОКРАТА СРЕДА В ЕВРОПА, ако не сте 100% сигурни, че зад нея стои умен и отдаден човек като Марвин "Попкорн" Сътън. Неговата рецепта всъщност има смисъл и разбирам защо човек би направил подобна паста и мисля, че амфетаминът, смесен с етанол и/или глюкоза, би трябвало да е наред.
Работата е там, че поне от моя опит съм много много сигурен, че нещата, които се продават тук като паста, не са САМО амфетамин с етанол, а и други разтворители, които съм сигурен, че могат да бъдат доста опасни за носа и мозъка, ако не се изсушат правилно.
Ако ходите на партита с информационни щандове/листовки за наркотиците, всички казват никога да не консумирате мокър спийд и първо да го оставите да изсъхне добре!!! Това са момчетата, които се занимават и с проверка на наркотици, предполагам, че знаят за какво говорят и какви неща се разпространяват в момента ....
Когато получа торбичката си за седмицата/месеца, първото нещо, което правя, е да разкъсам торбичката, да я сложа в купа и да я оставя да изсъхне за 2-3 дни. Именно там цената от първоначалните 5 евро/г се покачва до нещо като 15 евро с готовия продукт. Ако трябваше да продавам скорост, хората щяха да се смеят и да ми показват пръст... Ако сега отново добавя достатъчно разтворители, за да достигна отново първоначалното тегло, ще кажат "честна сделка"... със същото съдържание на амфетамин, само че по-опасен и всъщност в неконсумирана форма. Безумие!

Ситуацията тук стана толкова депресираща, че се озовах тук, ХАХА!
Приемете го със зрънце сол ....

Това, което се случва на европейския пазар на спиртни напитки (поне за крайния потребител), според мен е ПОЗОР и БЛАЗНА на всички нива .... Познавах един човек, който просто знаеше какво прави... Амфетаминът може да бъде толкова прекрасен, еуфоричен и евтин наркотик/лекарство ... Наистина искам да знам що за тъжен и прецакан човек трябва да си, за да отнемеш цялото удоволствие от това вещество ... Невероятно и неприемливо е това, което някои хилави пушачи се опитват да представят за скорост в днешно време по партита. Точно както фармацевтичните компании, които налагат ужасяващи цени за наркотици, при които ВСИЧКОТО ЗАБАВЛЕНИЕ е инженерирано, само погледнете това гадно вещество OxyNeo и оксикодон с бавно освобождаване... и после обществото се чуди за развитието на гадното шоу с фентанил в Америка... даһттр://.... ако наркотиците са скъпи, опасни и дори вече не се забавляват, за какво е това гадно вещество тогава? Вече дори не си струва да се криминализира за този боклук ... да ... играйте глупави игри, печелете глупави награди, а ....

Както и да е, след цялата тази моя ярост за скоростната паста, всъщност мисля, че Марвин "Попкорн" Сътън има наистина добър подход по този въпрос. Всичко, което искам да кажа, е, че моля ви, не мислете, че неговата рецепта е стандартът за европейска speed paste. Не е!
Както и да е, благодаря за интересния пост!!!

Имам няколко въпроса към колегите читатели/постери:

1) Тъй като влязох в играта на скорост едва след 2000 г. .... Каква беше скоростта през 80-те, 90-те и т.н. години в Европа? Сухият прах ли беше стандартът?

Всъщност съм чувал, че метамфетаминът от старата школа на мотоциклетистите "кранк" в САЩ е бил на прах, а не на пушещи се ледени кристални парченца .... Ако не се лъжа, мисля, че това е и формата, която чичо Фестър прави в своите видеоклипове ....

Както и да е, интересуват ме и формите на скоростта, които получавате на други места по света... Всъщност малко съжалявам за ситуацията с американския спийд, тъй като предполагам, че стандартният ви амфетаминов продукт е или фармацевтичен аддерал, или таен метамфетамин?

Азия се дави в кристален метамфетамин... Аз самият съм го опитвал, но всъщност предпочитам нормалния амфетамин МНОГО МНОГО повече! Както казах, аз съм почти хроничен потребител на скорост ... след 3 дни без сън от нормален амфетамин, харесва ми "завъртяното" състояние на ума, друга повторна доза вече не действа толкова много и до този момент почти предпочитам да пуша джойнт, да спя и да ям.

Метамфетаминът е много по-малко контролируем и за ежедневна употреба от моя гледна точка ... и най-голямото контра е ужасно дългата продължителност и ултра тежкото прибиране ... Веднъж останах буден в продължение на 5 дни с лед, това беше най-ужасният лош опит, който съм имал с наркотици .... много, много по-лош от да речем труден трип с гъби или LSD .... това НЕ би се случило с нормален амфетамин.

Освен това познавам хронични потребители на амфетамини в Европа... с толерантност те са много способни да водят нормален живот... да спят, да се хранят, да работят и т.н. .... Тъй като съм наясно, че амфетаминът не е здравословен, те всъщност не изглеждат объркани, нездрави, анорексични, имат много параноя и т.н. ....

Познавам хронични потребители на метамфетамин от азия... damn.... не всеки потребител на метамфетамин ще се превърне в поредния човек от "лицата на метамфетамина"... но е съвсем сигурно, че има потенциала да те доведе дотам, ако искаш или не ти пука!!!

2) За оцветяването:
Всъщност, аз и няколко от моите приятели, които се занимават със спийд, смятаме, че когато пастата изсъхне и леко пожълтее, това е добър знак за по-висока чистота на спийда ... Аз/ние предполагаме, че това се дължи на окисляването на амфетамина, което подсказва за добро количество амфетамин, докато нарязаните боклуци няма да имат много амфетамин, следователно няма да се окислят и следователно няма да станат малко жълтеникави ...

Една от снимките ви под линия "токсично химическо отравяне" също има жълт цвят ...
Като пълен ноуб - правилни ли са предположенията ни, или пожълтяването на скоростната паста всъщност е знак за неправилен синтез и/или странични продукти?

О, .... това стана дълъг пост ...
ами, както казах ...
Аз съм ентусиаст по скоростта ...
Наздраве!!! :p

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Ако вашият амфетамин е бял, когато е мокър, но става малко жълт, когато изсъхне, не е проблем, прав сте с това, но ако е тъмножълт като на снимката по-горе, която споменавате, е просто токсична гадост!!!

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Живея в Нидерландия и тук имате професионални лаборатории, които тестват безплатно всеки наркотик, и 90% от тествания амфетамин има поне 70% кофеин, но тези глупаци не знаят, че толкова много кофеин може да бъде смъртоносен, но те се интересуват само от печалбата, така че започнах да купувам фрибаза, само че чиста като вода и с правилното тегло и Ph и след това си купих 1 кг P2NP и направих синтеза с NaBH4, беше толкова добър, че веднага си купих 100-литров реактор с двойна обвивка и всички други неща като парогенератор за дестилация на парата на моята свободна база и сега си правя собствен P2NP и просто го увеличавам до моя 100-литров реактор и продавам само на двама приятели, това е всичко! Но не се доверявайте на "пастата"!!!

elliot100

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Винаги съм искала да опитам скоростна паста.

Grammdalf_der_Schneeweiße

Don't buy from me
Member
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Флашбек на най-добрите, докато четете, Германия и пастите ви и едното по-добро от другото, и т.н. И страхотните снимки, толкова креативни и цветни...

НО ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ, ТОВА НАИСТИНА ТЕ ПОДТИКВА.
🥺

Бла-бла-бла (някои хора дори много искат да търсят цветни боклуци)

За съжаление, наистина е лошо и ме натъжава неимоверно това, което понякога ти предлагат тук, ако нямаш доверен адрес.
И това, което понякога се иска тук за него (10 €+) И ТОВА СЕ ПЛАЩА И ТУК 😭

Рядкост е да видиш хора, които дори малко да се потрудят с това. НО ТЕ ЗНАЯТ ЕДНО НЕЩО! ТЕ ИМАТ НАЙ-ДОБРОТО XDD
И след като сега прегледах големия форум тук, всъщност сериозно се чудя колко от моите магазини изобщо са били "истински усилватели"

😂 😂😂(не се притеснявайте, че не съм и никога не съм бил ловец на цветни пасти )
Имах човек, на когото имах доверие в продължение на много години.
Всъщност доста ми харесваше да се чудя защо става светло или тъмно отново.

След като преместих къщата и загубих адреса на доверието си, естествено тръгнах да търся тук.
Започнах да търся.
И това, което видях и ми беше предложено, беше шокиращо.
Така че в момента предпочитам да си взема почивка, докато в някакъв момент се отвори нова врата на доверието

ще се присъединя към нея, не се доверявам на пастата, а какво друго е смешно тук? ❗

Grammdalf_der_Schneeweiße

Don't buy from me
Member
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Много много тъжен срамен бизнес е, че парите, които правят от него, биха били хубави, ако можеше да плаче, но толкова силно и дълго, че да ви го върнат доброволно.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
В Сърбия най-много се предпочитат паста за бързина и мокра бързина, до момента, в който някой получи суха бързина, автоматично си мисли, че са го ограбили и е получил някакъв гаден продукт, което е нелепо. Съгласен съм, че спийд пастата може да бъде по-добра, както е казано в първия раздел на тази тема. Но тук няма значение какво е качеството на амфетата, хората просто искат тя да е мокра и под формата на паста, което за мен е наистина зашеметяващо. Много лош пазар и познания. В един момент един приятел ми каза, че имал някаква паста за скорост в ръцете си, отиде и я опита.. И ако някой ми вярва, НИЩО. Нещата дори не ме докоснаха, може би много леко усещане, но като цяло нищо. Имаше миризмата на амф, млечнобелия цвят, консистенцията, но липсваше основното - потентността и ефектите от нея. Бих искал да знам какво беше това нещо. Ако някой е имал подобен опит, моля, свържете се с мен.

.

Xtrembendion

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
1
Дали от а-маслото+ипа и сулфидната киселина също се прави паста?

ActionAyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
9
Да, сигурен съм, че можете дори с ацетон, който трябва само да обърнете внимание, че температурата е все още под 20 °С

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Самата реакция с подкиселяване ще премине над 20 градуса, така че

ActionAyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
9
Това ще стане, ако не го охладите да.
Но с ацетон ще бъде алдол реакция, ако не охлаждате бавно киселината

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
IPA не е 100% IPA, той съдържа предимно вода като няколко %. Това ще доведе до разтваряне на вашия амфетамин.

ActionAyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
9
Обикновено IPA е 99%, като единият процент не е важен.
70% IPA не е добър кои