опитвайки се да "ъпгрейдвам", всъщност иска да го върне към версия 9. но не успява, защото връзката е прекъсната. поне от моя клиент.
Мисля, че трябва да маркирате обратно версия 10 като стабилна. или да надстроите хоумсървъра
Здравейте, господине, опитвам се да се свържа с Matrix, за да създам акаунт в BB днес, и продължавам да получавам "Cannot reach homeserver"? Опитах с обикновения и огледалния, има ли някъде изброени други техни огледала? (Това би ли помогнало на ситуацията?) Благодаря!
Не можех да го накарам да работи в продължение на седмици и когато потърсих решения, първото предложение беше да изчистя DNS кеша. Отворете командния ред и въведете "ipconfig /flushdns" ( преди хеша има интервал). Това реши проблема ми и около веднъж на седмица или 10 дни спира да работи и аз изчиствам DNS кеша и това отново го решава. Ако и това не помогне, следващото ми предложение е да смените DNS сървъра си. Някои сървъри блокират някои сайтове, а смяната им е безплатна и няма да забележите никаква разлика