KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 3 Points 3 Oct 5, 2022 #1 Здравейте! Опитвам се да получа чист бензалдехид и чух, че е възможно да го синтезирам от стирен. Това ефективен метод ли е?
Здравейте! Опитвам се да получа чист бензалдехид и чух, че е възможно да го синтезирам от стирен. Това ефективен метод ли е?
Y yin-yang Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 18, 2022 Messages 58 Reaction score 30 Points 18 06 Oct #2 Хм, не съвсем. По-добре е да се окисли бензил алхохол Upvote 0 Downvote
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 3 Points 3 06 Oct #3 Благодаря за съвета! Ще опитам това Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #4 Има много начини за хидролиза на бензилов хлорид имало е начин с канелено масло и натриев карбонат Upvote 0 Downvote
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 3 Points 3 07 Oct #5 Видях този маршрут, но потърсих цена и мисля, че е малко скъп за големи количества. Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #6 Не е видеото на Нилското червено ще се опитам да намеря линк това беше тема на научния хъб в нея се използва суров канелен ацетил 300 мл, а добивът на бензалдехид се предполага, че е 150 мл не съм пробвал сам Upvote 0 Downvote
Не е видеото на Нилското червено ще се опитам да намеря линк това беше тема на научния хъб в нея се използва суров канелен ацетил 300 мл, а добивът на бензалдехид се предполага, че е 150 мл не съм пробвал сам