Marvin "Popcorn" Sutton
Expert
- Reaction score
- 305
Разполагате ли с малко свободно време? Имате ли творчески ум?
Готови ли сте за интересни задачи на открито във вашия град?
Местна работа за асистент по Breaking Bad ви очаква!
Готови ли сте за интересни задачи на открито във вашия град?
Местна работа за асистент по Breaking Bad ви очаква!
Нуждаем се от хора, които да ни помагат да разпространяваме анонимно мостри на различни продукти в техния град в която и да е държава. Имаме нужда от истински професионалисти. Не е нужно да ни изпращате копия на документите си, не ни е нужен паричен депозит от вас, това, от което се нуждаем, е желание да печелите пари, вършейки вълнуваща работа във вашия град или в друг град по ваш избор. За работа на непълно работно време предлагаме няколко варианта и ако се справите добре, ще получите не само пари, но и възможност за кариерно израстване с екипа от професионалисти на Breaking Bad.
Не пропускайте своя шанс!
Важно е да знаете: Предлагаме работа, която напълно изключва възможността за лични срещи с когото и да било. Никога няма да се видите с нас, ние няма да се видим с вас, клиентите няма да се срещнат с вас - вие сте сами и ние ви предоставяме пълна онлайн подкрепа.
Ако се интересувате от проекта Breaking Bad, ако се интересувате от перспективна работа във вашия град или регион, ако искате да бъдете обучени и да започнете работа - пишете ми в PM, ще поговорим за това. Само 18+.
Ако се интересувате от проекта Breaking Bad, ако се интересувате от перспективна работа във вашия град или регион, ако искате да бъдете обучени и да започнете работа - пишете ми в PM, ще поговорим за това. Само 18+.
Може би сте дилър и бихте искали да откриете магазин във вашия район? А може би искате да увеличите броя на клиентите във вашия град и да можете да изпращате стоките си сигурно по пощата в цял свят? Готови сме да ви помогнем да популяризирате бизнеса си, да ви помогнем да разпространявате мостри и да получавате обратна връзка, както и да ви научим на уникални начини за доставка и опаковане на вашия продукт. Ще ви помогнем да разгърнете потенциала си и да преминете на следващото ниво на работа. Единственото, от което се нуждаете, е желание и сериозно отношение. Пишете ми в PM, ще поговорим за това
Last edited by a moderator: