Сега разбирам какво имате предвид под "малки точки", това ме обърка. Определено изберете едноцветния вариант. Аз влязох в контакт с нещо друго, затова уточнявах текстурата, но това е трудно да се разбере от снимката. Нещата, които взех в магазина, бяха много кафяви и с гладка текстура, което в крайна сметка се оказа гумена гадост в сравнение с нормалните страйкъри, които са по-червеникави и пясъчни на допир. Чувал съм, че можеш да рециклираш фос до 10 пъти? Добавяте ли 10 % отгоре на малко тегло, което се добавя обратно? (Ако приемем, че малко се губи по време на рециклирането. Или това е, което %10 компенсира?) С други думи, дали добавянето на %10 покрива качеството на използваната РП, загубеното количество или по същество и двете?
Имате малко топки @FritBuchner. Адски ме е страх само да поръчам някакво оборудване за стъкло. Не толкова едно нещо тук и там, а комбинираното непрекъснато предлагане е това, което ме притеснява. Например, бих искал да си взема малко ма хуанг. Ако се получи, ще искам да го направя отново, докато не се появи нещо по-добро. Това, комбинирано с някои еднократни покупки на стъкленици, не е голям проблем. Хвърлям от време на време и по някоя РП, може би и с други разтворители и т.н. тук-там, и сега наистина започва да става топло. Не казвам на никого какво да прави, просто се опитвам да разпространявам добрата дума, ако не за по-новите момчета, то за себе си. Говорейки за себе си, не може да се подчертае достатъчно. Обичам да си вадя топките, когато си мисля, че никой не гледа или няма да забележи, но това не означава, че никой не гледа или няма да забележи.