Идентифициране на метантанкомери (разделена винена киселина)

Gustavoo

Newbie
New deal
Reaction score
0
Здравейте, имам нужда от помощ при идентифицирането на енантомери. Плувам направих разделяне, като използвах винена киселина 87-69-4 във вода. Първата снимка е продуктът, който е получил от филтрирана вода, а втората - от твърд тартарат. Знам, че във водата трябва да има d изомер, но според структурата на кристалите ми се струва, че той е в твърд утаен тартарат. Какво е вашето мнение?
Xm92hkdbi1
P8iTnjVxYF

Osmosis Vanderwaal

Moderator of the US Forum
⭐️MODERATOR⭐️
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
5
Reaction score
1,681
Deals
OMDIzVJ2b9
Харесвам № 2 за това, че е Г. № 1, то т наистина не прилича на Л. Но и кристалите на тартара може да изглеждат малко по-различно от кристалите на хидрохлорида. Той ли е отделил тартарат и репротонат от двете ако или от нито една от тях, или само от втората? снимка? Снимка на тартаратни кристали за справка

Gustavoo

Newbie
New deal
Reaction score
0
И двете изображения са вече кристали на hcl. Първоначално е използван хидроксид, за да се освободи от тартарата, последван от титруване на HCl

Gustavoo

Newbie
New deal
Reaction score
0
Твърдият ми зъбен камък приличаше на дълги тънки игли. Тъй като утаената винена сол беше оставена да се охлади бавно след нагряването преди филтрирането

Tovenaar

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
62
2 е вашият d-meth,
1 е имал за много различни форми на кристал

Gustavoo

Newbie
New deal
Reaction score
0
Здравейте, давам актуализация. Благодаря ви за мненията, но според хора, които са го пробвали, те казват, че по-силният продукт е на снимка номер 1

door

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
2
Можете ли да обясните как сте се справили с това?