- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
Добре, така че съм сигурен, че някои хора са наясно, че съм произвеждал n-DMT и други триптамини, използвайки редукционно аминиране при ниски температури...
така че се чудя, като виждам, че има толкова много неща, базирани на 2,5-диметоксибензалдехид, любопитно ми е какво би станало, ако го използвате като източник на алдехид в тази реакция?
Чудех се за същото и за циклохексанона, но като кетон, разбира се...
така че с първия хипотетично бихте получили нещо като 2,5-диметокси-4-метилтриптамин? Ще бъде ли това активно?
Какво ще кажете за n-циклохексилтриптамин?
Има ли вероятност някое от тези вещества да бъде активно? Трябва да се опитам да прочета нещо по-общо за взаимоотношенията между структурата и активността, което е моят план за уикенда по няколко теми, като тази е една от тяхһттр://....
Предполагам, че това просто ме накара да се замисля....
така че се чудя, като виждам, че има толкова много неща, базирани на 2,5-диметоксибензалдехид, любопитно ми е какво би станало, ако го използвате като източник на алдехид в тази реакция?
Чудех се за същото и за циклохексанона, но като кетон, разбира се...
така че с първия хипотетично бихте получили нещо като 2,5-диметокси-4-метилтриптамин? Ще бъде ли това активно?
Какво ще кажете за n-циклохексилтриптамин?
Има ли вероятност някое от тези вещества да бъде активно? Трябва да се опитам да прочета нещо по-общо за взаимоотношенията между структурата и активността, което е моят план за уикенда по няколко теми, като тази е една от тяхһттр://....
Предполагам, че това просто ме накара да се замисля....