Рацемична мет

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Някой може ли да ми обясни рецемичния метамфетамин?
И ако имате рецепта за изпичане, споделете я тук (лесна в малък мащаб)

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Тук са налични множество методи за рацемична мет. Също така някои видеоклипове, ако си спомням правилно. Просто използвайте лентата за търсене.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Добре, така че мета, той има 1 хирален въглерод. Един въглерод, който се завърта малко, ако гледате в цевта на пистолет. Представете си, че някой кара колело към вас. Изпъва левия си крак. После изпъва десния си крак. Това е разликата между метамфетамините L(eavo) и D(extro). Рацемичният метамфетамин просто означава, че е приблизително смес 50/50. Това се получава, когато използвате прекурсор, който не е хирален. Пример за това са P-2-P, фенилацетон, повечето неща, ефедринът и псевдоефедринът СА хирални, въпреки че имат 2 c хирални въглерода, но губят първия при редукцията до метамфетамин. Вторият определя дали се получава L или D метамфетамин, но използването на L и D е архаично, а готините деца използват R и S, като състезателен автомобил от ралиспорт

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Благодаря, човече, можеш ли да дадеш рецепта за приготвянето му (лесна)?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
За производството на метамфетамин? Рацемичен или Д? Разклащане и печене чрез литий/амоняк, реакция, подобна на бреза, Левкарт, Ал/Хг, електроредукция, чрез хлороамфетамин? Чрез метиамин и катализатор... какво опитвате?

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Не разклащайте и печете не е това, което искам.
Искам да кажа, че лесен начин с просто оборудване е добър за мен, за да направя рацемичен метамфетамин в малък мащаб (само за да се обучавам)
Така че ако мога да намеря метод за това, ще бъде страхотно за мен.
Можете ли да ми помогнете с това?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
🤔easy way?? Simple equipment,.... yep that's a shake and bake with lithium our of a battery and an ammonium compound