• Forumun Türkçe bölümüne hoş geldiniz, kişilerinizi (Jabber, Telegram, Signal, vb.) göndermenin kalıcı bir yasakla sonuçlanacağını unutmayın! Emanet hesabı kullanmadan bir şey almaya veya satmaya karar verirseniz ve para kaybederseniz, size yardımcı olamayacağız.

Istanbul Релаксиращи продукти

universitedennefretediyor

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Здравейте на всички, не знам колко активна е тази общност, но съм сигурен, че мога да се доверя на знанията на хората тук. Както разбирате от името ми, подготвям се за изпит в университета и имам проблеми като стрес, тревожност, безсъние. Има ли препоръчителни продукти за такива ситуации, които мога лесно да си купя от аптеката? Ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете. Благодаря на всички предварително

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
9
Озаприн ал

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Сега прочетох за озаприн в интернет и въпреки че от него спя добре, видях коментари, че прави някои хора неспокойни. Също така не успях да намеря ясна информация дали може да се купи без рецепта. Трябва ли да обиколя аптеката или какво да направя?

Trgate

Don't buy from me
Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Озаприн се предлага без лекарско предписание. Ако не можете да го намерите, можете да си купите и друга марка Оланзапин, която има същата активна съставка и има същия ефект. Ако не искате да имате проблеми с дозировката, подходящи са таблетките от 10 mg.

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Преди всичко благодаря, че го използвах няколко пъти и спах наистина дълбоко, но не мисля, че ще го използвам отново, освен ако не е много необходимо. почувствах малко абстиненция, не знам защо

K0D3IN

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Препоръчвам дулоксетин, той ми помогна със съня, но има неприятния страничен ефект да намалява качеството на съня. Освен това намали тревожността и стреса като чувства като тревожност и стрес, Дуксетинът се продава под името Дулокс. Без лекарско предписание