luia

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Hledáte ke koupi nějaké 3mmc (nikoli 3cmc) v EU.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Možná vás budu moci spojit s dobrým prodejcem :). Pokud jste ho nenašli, neváhejte mě kontaktovat a sdělit mi vaše množství!

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Dobrý den, dodávám krystal KU, v případě zájmu mě prosím kontaktujte. mohu zasílat balíčky do EU, cca 10dní

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Prosím zastavte výrobu a invazi analogů katinonů ffs, 95% prodejců na veřejných DNM teď najednou vozí REÁLNÉ PRE BAN 4-mmc s falešnými recenzemi na shopu a falešnými recenzemi placenými na dread a dalších komunitách - Pravděpodobně kupující, kteří nikdy nezkusili skutečné 4-mmc, najdou i VELMI dobré RC (některé jsou opravdu OK, ale čistě jako stimulanty a nic se ani nepřibližuje mefedronu HCL)

Chci říct, že nemám nic proti - pokud jde o analogy, které jsou syntetizovány s nějakými slušnými výzkumy nebo alespoň úplnou farmakologickou analýzou před jejich "vytištěním" a prodejem, aby se obešly zákony o zákazu/schématu - pokud jsou prodávány se správným názvem a přeprodávány se stejným názvem. Často se však setkáváme s kódovými názvy o dvou písmenech nebo "XX analog" a ani jedinou informací o struktuře.

Bohužel realita je taková, že prodejci v EU jen přeznačují 4-mmc nebo 3-mmc (jediné slušné, přesto na míle a míle vzdálené od 4-mmc, a slušné jen pokud se užívá perorálně takový analog) a prodávají od prodejců, kteří obvykle prodávají jiné běžné léky dobré kvality. Spam falešných informací na scéně a takový módní 4-mmc získává na popularitě - stačí místo toho přinést buchty a analogy.
3-mmc je stejně zakázaný, v čem je háček ho hledat?

Nezastírám, že někdo, kdo chce 3-mmc, by ho neměl poptávat/kupovat, účinky drog jsou vždy subjektivní, ale až na velmi vzácné výjimky pro lidi, kterým nevyhovuje emfatogennější část mefedronu a preferují jen stimulaci/lehkou euforii (chybí jim orgasmický body high mef) - v takovém případě bych pro takový druh potřeb volil 4-FA - nenašel se kupec, který by dal přednost analogu před 4-mmc.

Navzdory subjektivnímu názoru je fakt, že 4-mmc je celosvětově uznávaný jako nejúspěšnější (myslím z této třídy) - a analogy se nikdy nepřiblížily replikaci podobných účinků - určitě není jen můj osobní názor.

Stejně jako u MXE, roky propadáků a loni několik dobrých alternativ - ale zdá se, že tady se subjektivní hodnocení rozhodně lišila navzájem, a MXE zůstává na stupních vítězů zřejmě.

Konec řečnění, omlouvám se za únos tvého příspěvku, nic osobního proti tobě ani tvému požadavku!!!

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Souhlasím s tím, že situace na trhu s kvalitou 4MMC a 3MMC je příšerná!!!

Vždyť i kokain je zakázaný.. :D :D

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Dobrý den!

3MMC je určitě něco, s čím vám můžeme pomoci.

Jsem ověřený výrobce mefedronu a určitě mohu provést 3MMC, protože je to podobné jako mefedron a je to jednoduché.

Pokud se podíváte do mé skupiny na tomto fóru a podíváte se na mé nabídky na BB marketplace, uvidíte, že mám spoustu spokojených zákazníků, kteří zanechávají dobré recenze.

Připojte se k naší skupině a podívejte se na nás.

[GROUP=73][/GROUP]

Napište nám zprávu na fóru nebo na následujících platformách. Telegram nedoporučuji, protože se tam za nás snaží vydávat nedospělí zmrdi a dokonce existuje falešný kanál pod uživatelským jménem @ASbbgate_cartel.

Protonmail: [email protected]
Session messenger: 056728f3b34bbc4618ca085a7c0973888bc579e6c1f391348b4da405f17304ec10

SESSION ke stažení: getsession.org

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Umíte také originální mefedron?

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Ano, to dokážeme. Máme status výrobce pro mefedron.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
Skutečné 4mmc

Attachments

• hrM8jVEZCB.jpeg
    hrM8jVEZCB.jpeg
    314.3 KB · Views: 143

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
@Heineken Podle obrázku vypadá rozhodně dobře/legálně. Škoda, že ta vaše země odeslání je pro mě tak trochu horká - alespoň nemá cenu pálit těch pár legálních čistých adres, které nejsou pod mou identitou, které mi zbyly jen pro vlastní potřebu :/
Pokud máte nějaký oficiální reseller shipping z jiné země EU pls dejte mi vědět.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
Zasílám pouze v Polsku prostřednictvím poštovní schránky inpost

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Aha, myslel jsem, že posíláte NL -> EU.
Škoda, rád bych zadal malou objednávku, mám pár prodejců, kteří mají zájem o skutečné 4 mmc pravidelné dodávky.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
Zasílám pouze z Polska do Polska

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Ano, chápu, že dáváte přednost zachování Opsec a bezpečnosti. Pokud se mi nepodaří najít jiný zdroj, pokusím se najít překladatele se sídlem v Polsku. Rozhodně to vypadá na úžasnou dávku.
Všechno nejlepší

Constantylious777

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
117
Deals
64
Vzhledem k tomu, že 3cmc je ve většině zemí považován za 4mmc, který je mnohem silnější a snadněji se vyrábí, lidé ho přestali dodávat (znám lidi, kteří vyráběli 3mmc a kvůli změně zákona se vrátili k výrobě 4mmc, protože poptávka je vyšší a pokuta je nyní stejná).

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Řekli jste, že 4mmc je silnější? :)

Právě se s tímto produktem seznamuji a uvažoval jsem o tom, že si ho brzy sám syntetizuji.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
@Constantylious777
Téměř přesně, v termínech poté, co došly zbytky, velkoobchodní prodejci zvyklí dodávat 3-mmc partnerům, které nejsou "nezbytné", měli nápad sehnat nějaký randon cathinone ještě dostupný nebo za špinavě levnou cenu koupený od Číňanů. Tři hlavní společnosti vyrábějící RCs v EU, protože největší z nich je atm neschopná dodávat - oficiálně, musely zastavit bez ohledu na výrobu 3-mmc, jak jste řekl, aby se vyhnuly soudním sporům.

Ale výsledkem je, že lidi, kteří stejně zkusili 3-mmc, našli "OK'ish" 3-CMC nebo 3-CEC nebo jeden z více než 15 dostupných katinonů. Jak víte, většina velkých prodejců/prodejců si drogy, které prodávají, sami ve skutečnosti nezkouší, a pokud to pochází od důvěryhodného partnera, který možná ani neví, že to není 3-mmc, může to prostě otestovat základní sadou a uvidí, že je to katinon, kk legální, ať se vyvěsí seznamy.

Skončí to v naprosto nepřehledné situaci. Máš pravdu výroba 4-mmc není sama o sobě těžká a prekurzory se dají sehnat bez větších problémů - přesto amatér, který to zkoušel dal na trh nějaký šmejd plný rozpouštědel a s tak nízkou čistotou, že se tomu ani nedá říkat 4-mmc IMO :D

myslím, že ani odtud:
- 4-mmc (nebo 3-mmc) zase ztratí na popularitě
- náhodný katinon se bude kupovat dál, ale od kupujících, kteří mají rádi čistě stimulační účinky (viz NEP) - taková škoda, že většina nováčků si bude myslet, že je to 4-mmc nebo 3-mmc
- doufejme: prodejci a dodavatelé si uvědomí, že je něco divného / kupující si stěžují, a konečně se na trhu objeví pořádné 4-mmc, které nebude dostupné jen v UK (protože kultura 4-mmc nikdy nepřestala, před zákazem ani po něm) a východních zemích, kde je výroba/užívání tuzemské relativně levné a skvělá droga si udržela dobrou popularitu (ale málo prodejců posílá do jiných zemí na DNM)