J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 Feb 21, 2024 #1 Objednával někdo v minulosti u čínských dodavatelů na fóru 2-bromovalerofenon a může vyjádřit svůj názor?
Objednával někdo v minulosti u čínských dodavatelů na fóru 2-bromovalerofenon a může vyjádřit svůj názor?
Osmosis Vanderwaal Moderator in US section Resident Joined Jan 15, 2023 Messages 1,754 Solutions 4 Reaction score 1,320 Points 113 Deals 1 21 Feb #2 Vyzkoušeli jste? V minulosti ji zde prodávali, ale v poslední době mi řekli/říkali ostatním, že v USA je MOQ 25 kg. Budeme muset udělat Groupon nebo tak něco. J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 By Johnny536 21 Feb #3 Ano, objednal jsem si u dvou různých dodavatelů a obdržel jsem podle mého názoru odlišný produkt. Snažím se to zjistit Upvote 0 Downvote
Vyzkoušeli jste? V minulosti ji zde prodávali, ale v poslední době mi řekli/říkali ostatním, že v USA je MOQ 25 kg. Budeme muset udělat Groupon nebo tak něco.
J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 By Johnny536 21 Feb #3 Ano, objednal jsem si u dvou různých dodavatelů a obdržel jsem podle mého názoru odlišný produkt. Snažím se to zjistit
Ano, objednal jsem si u dvou různých dodavatelů a obdržel jsem podle mého názoru odlišný produkt. Snažím se to zjistit
J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 21 Feb #4 Ano, objednal jsem si u dvou různých dodavatelů a obdržel jsem podle mého názoru odlišný produkt. Snažím se to zjistit Upvote 0 Downvote
Ano, objednal jsem si u dvou různých dodavatelů a obdržel jsem podle mého názoru odlišný produkt. Snažím se to zjistit