Už chápu, co myslíte těmi "malými tečkami", to mě zmátlo. Určitě zvolte jednobarevnou variantu. Přišel jsem do styku s něčím jiným, proto jsem upřesňoval texturu, ale to se z obrázku těžko pozná. To, co jsem dostal v obchodě, bylo hodně hnědé a mělo hladkou strukturu, což nakonec byla gumová sračka oproti normálním strikerům, které byly spíš načervenalé a pískové na dotek. Slyšel jsem, že se dá fosfát recyklovat až desetkrát? Přidáváte 10 % na trochu přidané váhy zpět? (Za předpokladu, že se při recyklaci něco málo ztratí. Nebo se to kompenzuje těmi 10 %?) Jinými slovy, pokrývá přidání %10 kvalitu použitého RP, ztracené množství, nebo v podstatě obojí?
Máš koule @FritBuchner. Já se bojím jako čert kříže, jen abych si objednal nějaké skleněné vybavení. Nejde mi ani tak o jednu věc sem a tam, jde mi o kombinované průběžné dodávky. Například bych si rád vzal nějaký ma huang. Když to vyjde, budu to chtít dělat znovu, dokud se neobjeví něco lepšího. To v kombinaci s nějakým jednorázovým nákupem skleniček není nic hrozného. Sem tam přihodit nějaký RP, možná sem tam i s nějakými jinými rozpouštědly atd. a teď už se to začíná pořádně hřát. Nikomu neříkám, co má dělat, jen se snažím šířit dobrou zprávu, když ne pro novější kluky, tak pro sebe. Za sebe říkám, že to nelze dostatečně zdůraznit. Rád vytahuju koule, když si myslím, že se nikdo nedívá nebo si toho nevšimne, to ale neznamená, že si toho nikdo nevšimne nebo nevšimne.