- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Před 5 lety jsem třepal a pekl v lahvích Gatorade. Používal jsem 24hodinovou úvahu, že 2,4 g pseudo s celkovou hmotností tablet 3,7 g je nejlepší způsob, jak jít. Předtím jsem nedělal extrakce, ale prostě jsem to rozemlel v mixéru přes něj a Gatorade, sportovní láhev s malým otočným víčkem na odvzdušnění, vm&p naptha a asi panáka plného NaOH a NH4NO3. A 2 baterie.
Fungovalo to jako kouzlo. Teď nefunguje vůbec. Od té doby jsem to musel zkusit 10krát, ani jednou se to nepovedlo. Nezdá se mi, že by něco změnili.. Používal jsem Sudafed 24 h prášky.. ale zajímalo by mě, jaké jsou nejlepší prášky v kontinentálním USA pro extrakci. Některé mají pse sulfát a jiné Hcl. je sulfát to samé jako pse freebase? Jaký je rozdíl mezi sulfátem a Hcl?
Omlouvám se za tolik otázek v jednom příspěvku
Fungovalo to jako kouzlo. Teď nefunguje vůbec. Od té doby jsem to musel zkusit 10krát, ani jednou se to nepovedlo. Nezdá se mi, že by něco změnili.. Používal jsem Sudafed 24 h prášky.. ale zajímalo by mě, jaké jsou nejlepší prášky v kontinentálním USA pro extrakci. Některé mají pse sulfát a jiné Hcl. je sulfát to samé jako pse freebase? Jaký je rozdíl mezi sulfátem a Hcl?
Omlouvám se za tolik otázek v jednom příspěvku