Prosím o pomoc při syntéze proionchloridu a 4'-methylpropiofenonu

TucoSalamanca.

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
27
proiontový chlorid
Pokud destilujete kyselinu propionovou a benzoylchlorid, musíte pečlivě sledovat teplotu. Kyselina propionová má bod varu přibližně 141 °C, zatímco benzoylchlorid má bod varu přibližně 197 °C. Za sníženého tlaku můžete tyto sloučeniny destilovat při nižších teplotách, ale specifický tlak bude záviset na požadovaném bodu varu.

Pro účinnou separaci můžete zvážit destilaci za sníženého tlaku (např. asi 50-100 mmHg), abyste se vyhnuli rozkladu nebo nežádoucím vedlejším reakcím a zároveň dosáhli nižšího bodu varu propionylchloridu. Dbejte na to, abyste takové reakce vždy prováděli v dobře větrané digestoři a dodržovali příslušné bezpečnostní protokoly.
-------------------------------
Při syntéze 4'-methylpropiofenonu používám toluenchlorid zinečnatý propionylchlorid kolik stupňů mám destilovat kolik mmhg mám vakuově pumpovat 4'-methylpropiofenon bod varu 240 stupňů
Destilace
240 °C při standardní teplotě
Vakuum
50-100 mmHg.
Příklad destilace
Destilační teplota**Dist100-120 °C při snížené teplotě vzduchu
Tlak vakua**50-100 mmHg při destilaci
Souhrn
Destilujte100-120 °C při50-100 mmHg pro účinné čištění
Říká umělá inteligence pravdu o tlaku a destilaci?

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
Člověka prosím. Doporučil jsem vám k tomu správný způsob. Provedení tohoto postupu vyžaduje znalosti, co se má dělat, není to jen vložení methylaminu do bromketonu, jak to obvykle vyžaduje provedení synethise, a to je vše.
Můžete vypočítat jeho bod varu v závislosti na tlaku, který zajistíte v systému, a podle referenčních informací o chemikáliích, se kterými pracujete.
Stačí si najít nějakou knihu a celý proces si vysvětlit.
Některé informace o procesech, které budete provádět, můžete najít v libovolných textech,
id knihy: 93154

Co se týče samotných sloučenin a reakcí... doporučuji si přečíst knihu o organické chemii - je to velmi příjemné.
Nahrál jsem ji. Najdete tam

Stačí, když začnete číst, přečtěte si o procesu destilace. Před 1h jste to chtěl destilovat při 240c... přitom to nemá smysl dělat, místo toho použijete vakuovou destilaci. Doporučuji si o těchto procesech jen přečíst, abyste si mohli užít zbytek, až budete vědět, co dělat.

Místo toho jsi to vložil a otevřel nové téma s dotazem jestli je to správně?
Správná cesta je dělat sám a něco se naučit, takže příště budete vědět víc.
Víte, co je propionylchlorid a jaké bezpečnostní perkuze byste měli provádět?

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
Prosím, našel jsem i kapitolur, která vás v tomto případě zajímá.
Kapitola 21. bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/resources/organic-chemistry-second-edition-jonathan-clayden-nick-greeves-stuart-warren.4762/
Ga9IdsleWJ

TucoSalamanca.

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
27
normální odkaz odeslat

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
784ehSHMXt

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
Co je špatně s odkazem? pokud nepoužíváte verzi tor, jděte do chemické knihovny a najděte můj seznam.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Mluvíme o propoinylchloridu? Sakra, tohle je šílená úroveň obtížnosti. Tak tohle doma nedělejte, chlape!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,049
Deals
1
Myslím, že nejtěžší je sehnat k tomu potřebné materiály. Kyselina proprionová, jak jsem slyšel, je hrozná věc. Mám tu láhev, kterou se neodvažuji otevřít. Potíže kromě získávání chemikálií spočívají v jejich žíravé povaze. Nehledě na to, jak udržet svůj život na této zemi a také zápach ve svém okolí, v tom vidím potíž. Potřebujete plán, záložní plán a záložní plán. Ten ventilátor, který vám fouká z okna, teď možná stačí, když musíte opustit místnost, protože vám krvácejí oči, že když se reakce rozhoří a přesáhne nádobu a vy se k ní nemůžete přiblížit na méně než dvacet metrů, protože výpary a nádoba explodují a záclony ožijí plameny, že když potřebujete záložní plán. Co byste na to mohli vylít, abyste uhasili požár? Nejdřív to zjistěte a mějte to tam. Co kdybyste si popálili ruku? Nemůžete to tam nechat jen tak běžet, mějte plán. Já mám nervy z oceli, a kdybych je neměl, tak bych si pětkrát podpálil barák, když ti alkohol stříkne na ruku a ruka ti vzplane, tak tu kádinku radši nepouštěj!

TucoSalamanca.

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
27
Viz přátelé Chci znát tlak a destilační teplotu Mám mnoho zkušeností se syntézou.

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
Teď mám důkaz, že jste se ani neobtěžoval přečíst si velmi krátkou knihu, která by vám vše vysvětlila.

View previous replies…

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
10
Jsi neuvěřitelný frajer.
Z4i7IRKDMG

Říkal jsem ti na začátku, že je jen jeden způsob, jak se v tom vyznat.