Ukryjte svá data na libovolném zařízení USB

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
V následujících krocích vám vysvětlím velmi jednoduchý příklad, jak učinit váš operační systém včetně všech dat přenosným a neviditelným před nežádoucími návštěvníky.

Vzhledem k tomu, že převod je samovysvětlující, nebyl dokumentován obrazově.

Krok 1:

Pořiďte si USB disk s vysokou rychlostí čtení a rozhraním USB 3.1.

V mém případě Samsung MUF-128AB.

S těmito rozměry je pro tento účel ideální.

IrFBH3qk5h

Stačí pouze odstranit potisk na flashce.

V dalším kroku vytvoříte bootovací flash disk s operačním systémem, jako je Windows to go / Linux Mint prostřednictvím "Rufus".

Na Youtube je spousta návodů.

Po dokončení instalace přejděte do biosu, nabootujte flashku a přeneste všechna příslušná data do nového systému.

Krok 2:

Objednejte si opravnou sadu USB charching, která vypadá autenticky.

Myslím, že teď už by mělo být vše jasné.

Vezměte superlepidlo a přilepte kabel nejprve zásuvkou na straně USB C a poté samotným konektorem.

Dávejte pozor na vzdálenost od zásuvky ke konektoru a na to, aby byla zarovnaná rovně.

Vezměte kleště a odřízněte plastový kryt zařízení falsh.

Uvidíte, že se velikostně neliší od náhradního dílu.

Přilepte kryt druhé strany a opatrně tam zkuste umístit tyčinku.

Netlačte na ni příliš silně, odstraňte část plastu uvnitř krytu.

V mém případě byla tyčinka trochu větší, takže kryt praskl, což je důvod, proč tyčinka sedí v pouzdře trochu nakřivo jako na obrázcích.

Nyní máte oddělený operační systém, ke kterému se dostanete pouze tehdy, když do počítače zapojíte "nabíjecí kabel" a spustíte jej přes Bios, který nebude nalezen a zabaven v žádném případě příkazu k prohlídce, protože se nejedná o paměťové médium.

Q5lIZbWzwF

Chcete-li mít jistotu, že se nic nestane, odpojte jej po každém použití od počítače a zapojte do napájecího adaptéru.

Od76y8APoa
TS5pPjWqlB

Pro lidi, kteří potřebují ještě větší bezpečnost jako já, je tu další krok.

Krok 3:

Kupte si další USB flash disk a MALÝ USB OTG adaptér.

WUPOvFbu1H

Kromě toho jsem si pořídil elektrickou cigaretu OXVA xlim SE.

PHW9Y3xlIk
NyVKcOgjoF

Tu lze otevřít vytažením kolíku na boku, jak je ukázáno ve videu.

Stačí vyjmout baterii, odříznout kabel OTG a připájet jej k portu USB C.

FXzYoB37ON

Připojte nový USB flash disk, sestavte jej a připojte k počítači pomocí datového kabelu.

E5sdwoiFCE

Spusťte systémové zařízení z kabelu, zašifrujte jej a klíč vložte na druhé zařízení.

Dokončete!

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Uloženo v mé knihovně :) To je úžasné!

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Děkuji, doufám, že jsem mohl přispět ke zvýšení vaší bezpečnosti.
Samozřejmě budu ráda, když mi sdělíte i své osobní představy. Možnosti jsou nekonečné, když uvážíte, že přes USB lze připojit téměř cokoli.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Rozhodně nemám čas rn to nastavit a není to stoprocentně potřeba, protože nejsem prodejce, ale nastavím to, jakmile bude čas
Vlastně by bylo docela šílené mít to všechno uložené na USB C-Type a ne na obyčejném, aby to odpovídalo vzhledu androidích nabíječek! Většina notebooků má stejně porty C-Type...zajímalo by mě, jestli by byl možný přenos dat přes nabíjecí porty typu C v noteboocích, ale jsem si jistý, že to bude nejjednodušší realizovat

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Bohužel oboustranný kabel usb C nebude fungovat, protože v této velikosti zatím neexistuje paměťové médium, takže pro nabíjecí kabel musí být k dispozici port usb A.
Pokud máte obavy o samotné připojení, můžete samozřejmě použít výše zmíněnou opravnou sadu, jak je zamýšleno, pouze že tyčinku zezadu připájíte.

Nebo můžete použít zařízení se vstupem usb C, jak je vysvětleno v kroku 3, kde je paměťové médium umístěno v samotném zařízení, které je viditelné pouze při připojení k počítači pomocí kabelu OTG.
Například napájecí zdroj mobilního telefonu.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Co by bylo také super, by vlastně byla herní sluchátka nebo něco podobného, a schovat do nich tyčinku..obvykle se dodávají s běžnými porty USB

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Měl jsem o tom také přemýšlet. V tomto případě by na typu připojení nezáleželo, protože se musí použít adaptér, jako je ten na obrázku výše.

Pro tento projekt by stačil prostor.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Revoluce se nebude vysílat v televizi :) Líbí se vám váš podpis :)

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Díky, že jsi mi to dal do hledáčku, kámo, brzy si dám něco málo do řemesla, jsem velmi velmi ohromen

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Mám ve stěně několik zásuvek Usb, všechny jsou určeny pro načítání zařízení. Jen s jednou z nich se manipuluje pomocí sandisk micro usb. zvenku vypadá stejně a myslím, že jste museli udělat opravdu hodně svinstva, aby vám popo vytrhl zásuvky.
(taky velmi dobře, protože jsem tak trochu bordelář, co se týče periférií, už jsem přišel o 2 z těch malých pamětí).

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
(Samozřejmě možné i s přenosnými nabíječkami)Vše, co potřebujete, je malá tyčinka vaší koice a toto:

Attachments

• 3NakExlH54.png
    3NakExlH54.png
    192.6 KB · Views: 300

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Velmi se mi líbí nápad schovat ji do herní náhlavní soupravy nebo něčeho podobného, co by se dalo stále používat, i když by se s ní manipulovalo

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
To je mazané! Moc se mi to líbí! Zpackal jsi jich několik, než se ti to povedlo? Zajímalo by mě, jestli bych to dokázal udělat tak, aby to vypadalo normálně (ne jako lepidlem pokrytá křivá hmota).

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Je to snadné. Stačí si koupit 2 levné pro případ, že byste jeden z nich zkazili ;-)

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Pokud bude více zájemců, mohu zveřejnit návod, kdykoli na to budu mít čas

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,117
Deals
1
Nejsem natolik technicky zdatný, abych to nyní mohl realizovat, ani to dnes silně nepotřebuji, ale jen se rozhlédnu po svém domě a najdu hory věcí, se kterými bych to mohl udělat. Reproduktory Bluetooth....Mám ve zdi zásuvky s konektory USB. Mám takové, které se zapojují do zapalovačů aut, multiplexní nabíječky a další 2 USB konektory nechávám jako nabíječky. Ovladače k videohrám. Nářadí s USB nabíjením ( například mám 3 rotory nářadí, které se nabíjejí přes USB..... Pro někoho je tu otevřený trh, kde by mohl vyrábět a prodávat tento špionážní software.