Potřebuji znalosti zkušených kuchařů, prosím!

Trakyaglobal

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Jak budu úspěšný, když v drsných podmínkách domácího prostředí nejsou žádné skleněné váhy? Je velmi obtížné skrýt všem kolem sebe vědomí krystalu. Dlouho jsem četl články, ale o žádné kuchařce nevím. Můžete mi s tím pomoci? Chci ho uvařit co nejjednodušším a nejsnadnějším způsobem, tak, aby se to dalo považovat za úspěch, i když to nebude dokonalé. Protože žiji v Turecku, podmínky jsou opravdu obtížné.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Dobrý den,

Prakticky žádáte, abyste mohli mít i jíst koláč zároveň. To není proveditelné.

Udělejte si čas a přečtěte si zprávy o syntéze toho, co chcete syntetizovat, amfetamin, krystal atd. v receptech je napsáno prekurzory, zařízení atd. vyberte si podle svých podmínek.

S pozdravem

Trakyaglobal

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Máte pravdu, chce to opravdu trpělivost, ale vypadá to, že potřebuji mistra, který mě bude držet za ruku při zdolávání těchto schodů. Jako infrastruktura se čtením nultého dílu dozvím něco víc, ale to bych si ještě chvíli počkal. Váš komentář byl pro mě opravdu důležitý, děkuji..

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Termíny, jako je tento, musí pryč. pokud jde o chemii, jsme chemici nebo operátoři nebo technici nebo výzkumníci. pokud mluvíme o výrobě sarm nebo melanžanu, pak má IMO pravdu kuchař.