Dobrý den všem,
Před několika měsíci mě požádal kamarád, abych se mu pokusil pomoci s jeho experimentem obcházení prekurzoru z jeho PMK vosku. Jeho cílem bylo přeměnit jej na PMK olej pro syntézu MDMA. Bylo mi slíbeno procento z konečného produktu (MDMA moonrock), pokud bych mu byl schopen pomoci při objevování metody přeměny PMK vosku na olej, aby mohl pokračovat ve výrobě - má slušně velkou laboratoř, která byla kvůli prekurzoru na mrtvém bodě.
Měl velmi vágní a nejasný návod, který jsme chtěli použít jako vodítko k experimentu přeměny vosku na olej.
Věděl jsem, že v jeho návodu chybí klíčové detaily, jakmile jsem si ho přečetl, ale byli jsme si jisti, že jsme schopni chybějící části vyřešit.
Po dvou neúspěšných pokusech - se nám podařilo úspěšně převést vosk na olej PMK, který pak použil k opětovnému spuštění výroby MDMA.
Začali jsme s 5KG vosku a získali 60 % a skončili jsme s 3L oleje. S tímto olejem vyrobil téměř 3 kg MDMA a já jsem nikdy nedostal slíbená procenta a on mi přestal odpovídat na telefonáty.
Nikdy jsem si nezapsal přesné rozměry podpůrných chemikálií, které jsme během našich experimentů použili. Všechna měření si připravil, což je to, co doufám, že se dozvím z tohoto fóra.
Mám velmi špatnou krátkodobou paměť, ale budu se snažit podělit se o to, co jsem se z toho experimentu dozvěděl.
Z toho, co si pamatuji, jsme použili tyto metody + chemikálie + měření:
1) PMK vosk - 5 kg / 5 litrů (pevný vosk jsme zahřáli do kapalné formy).
2) ethanol - ?
3) destilovaná voda - ?
4) kyselina chlorovodíková - ? (kapala se pomalu - rychlé otáčení uvnitř reaktorové nádoby po dobu 3 - 4 hodin po ukončení kapání hcl)
5) DCM jako rozpouštědlo
6) převedeno na rotační odpařování při 60°, dokud se neodpaří veškerá dcm.
Výsledek: 3 l PMK oleje (příjemné aroma, světle hnědozlatá kapalina).
Doufám, že mi někdo osvětlí můj problém :
Rád bych věděl, jaká přesná měření jsme použili a jakékoliv důležité informace, na které jsem možná zapomněl a které jsou nutné k úspěšnému zopakování metody přeměny PMK vosku na PMK olej pro výrobu mdma.
Jakékoliv znalosti a pomoc v této věci velmi ocením!
Omlouvám se za tak dlouhý příspěvek - děkuji za přečtení a těším se na případné odpovědi.