- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 30
Mám přístup k oběma pseudo/efedrinům, ale všechny obsahují povidon. Dočetl jsem se, že je s ním potíž a znemožňuje extrakci A/B. Tento ho neobsahuje. Je možné z něj extrahovat čisté pseudo, jak bych to udělal krok za krokem? Našel jsem tady recept na pervitin, jen potřebuju pomoct, abych mohl začít.
možnost č. 1
1 potahovaná tableta obsahuje 60 mg pseudoefedrin-hydrochloridu a 150 mg ibuprofenu.
Obsah pomocných látek:
Obsah jádra tablety: fosforečnan vápenatý; kukuřičný škrob; glykolát sodný; hypromelosa E-5; magnesium-stearát
Obsah potahové vrstvy tablety: hypromelosa E-5; makrogol 6000; talk; oxid titaničitý; barvivo Ponceau 4R lak 22% (E124)
pokud někdo ví, jak se vypořádat s povidonem a dalšími sračkami, možnost č. 2
pseudoefedrin (mnohem více) loratadin (5 mg)
Pomocné látky:
Jádro tablety obsahuje: monohydrát laktosy; kukuřičný škrob; povidon; magnesium-stearát.
Obal tablety obsahuje: sacharosu; bezvodý síran vápenatý; dihydrát síranu vápenatého; mluvit; pryskyřici;
arabskou gumu; zein; oxid titaničitý; kyselinu olejovou; mýdlo (ve formě prášku); celulózu, mikrokrystalickou; karnaubu.
vosk; bílý vosk.
možnost č. 1
1 potahovaná tableta obsahuje 60 mg pseudoefedrin-hydrochloridu a 150 mg ibuprofenu.
Obsah pomocných látek:
Obsah jádra tablety: fosforečnan vápenatý; kukuřičný škrob; glykolát sodný; hypromelosa E-5; magnesium-stearát
Obsah potahové vrstvy tablety: hypromelosa E-5; makrogol 6000; talk; oxid titaničitý; barvivo Ponceau 4R lak 22% (E124)
pokud někdo ví, jak se vypořádat s povidonem a dalšími sračkami, možnost č. 2
pseudoefedrin (mnohem více) loratadin (5 mg)
Pomocné látky:
Jádro tablety obsahuje: monohydrát laktosy; kukuřičný škrob; povidon; magnesium-stearát.
Obal tablety obsahuje: sacharosu; bezvodý síran vápenatý; dihydrát síranu vápenatého; mluvit; pryskyřici;
arabskou gumu; zein; oxid titaničitý; kyselinu olejovou; mýdlo (ve formě prášku); celulózu, mikrokrystalickou; karnaubu.
vosk; bílý vosk.