Racemická metamorfóza

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Může mi někdo vysvětlit reemický metamfetamin?
A pokud máte recept na vypálení, podělte se o něj zde(jednoduchý v malém měřítku).

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
K dispozici je zde více metod pro racemickou meth. Také nějaká videa, pokud si dobře vzpomínám. Stačí použít vyhledávací panel.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Dobře, takže meth má 1 chirální uhlík. Jeden uhlík, který se trochu otáčí, kdybyste se dívali do hlavně pistole. Představte si, že proti vám někdo jede na kole. Vystrčí levou nohu. Pak vystrčí pravou nohu. To je rozdíl mezi L(eavo) a D(extro) pervitinem. Racemický metamfetamin jen znamená, že je to směs zhruba 50/50. To je to, co dostanete, když použijete prekurzor, který není chirální. Příkladem může být P-2-P, fenylaceton většina věcí, efedrin a pseudoefedrin JSOU chirální, i když mají 2 c chirálních uhlíků, ale při redukci na meth ztrácejí první z nich. A druhý určuje, zda vyrobíte meth L nebo D. Používání L a D je však archaické a cool děti používají R a S, jako závodní auto v rallysportu.

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Díky, člověče, můžeš uvést recept na jeho výrobu (nějaký jednoduchý)?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Pro výrobu metamfetaminu? Racemic nebo D? Shake and bake (protřepat a upéct) prostřednictvím lithia/amoniaku, reakce podobné bříze, leucart, al/hg, elektroredukce, prostřednictvím chloroamfetaminu? Prostřednictvím methyaminu a katalyzátoru... co zkoušíte?

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Žádné protřepávání a pečení není to, co chci.
Jde mi o snadný způsob s jednoduchým vybavením, který je pro mě dobrý k výrobě racemického meth v malém měřítku (jen pro trénink sebe sama).
Takže kdybych mohl najít metodu, jak na to, bylo by to pro mě úžasné.
Můžete mi s tím pomoci?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
🤔easy way?? Simple equipment,.... yep that's a shake and bake with lithium our of a battery and an ammonium compound