Nebo jak je to s tím povlakem na Advilu? Hovno je sladký! YUMMY! Když jsem začal kouřit doutníky a seznámil se se všemi "příchutěmi", nenáviděl jsem je, proč chci ke svému tabáku sladké? Hnus. Jednou se mi stalo, že jsem omylem dostal šťávu z hovězího lo meinu na krabičku doutníků bez příchutě. Dlouhý příběh proč, ale nevšiml jsem si toho a ony takhle uschly. Chutnaly ÚŽASNĚ a chvíli mi trvalo, než jsem zjistil, co se stalo. Doutníky s masovou příchutí! PROČ TO JEŠTĚ NENÍ V MÓDĚ???? Vykouřte si doutník a řekněte mi, že by nechutnal lépe s "nádechem" slaniny. Takže od toho dne mě zajímají jen příchutě a změna UP příchutí věcí.
Na plnou hubu jsem Meth ještě nezkoušel, ale předpokládám, že je to chuťově přinejmenším podobné 4MMC, protože je to všechno v podstatě chemie? Proč ne třeba nádech třešní nebo tak něco, když to nijak neovlivňuje kvalitu? Nejsem (zatím) žádný chemik, takže se k tomu nemůžu přímo vyjádřit, takže by mě opravdu zajímalo, jestli jsou příchutě podobné bonbónům možné opravdu u všech těchto drog...
Předpokládám, že by se muselo vědět, že se to nesmí kouřit ani píchat... To by mohlo být špatné.. Možná jsem si právě odpověděl na svou otázku... Alespoň na tuhle, ještě pořád přemýšlím o doutnících s příchutí masa...