Vítězství dámy a pánové !
Vyrobil jsem 160 mg Heroinu ze 173 mg volné báze morfinu, extrahované z 300 mg tablet morfin sulfátu prošlých v roce 2008 (ano, pravděpodobně vyrobených v roce 2006, následně skladovaných po dobu 17 let při okolní teplotě (blízko 20 °C).
Vyrobil jsem si vlastní anhydrid octový z Na-acetátu+S2Cl2 a použil 1 gram s mými 173mg morfin free base, v 10ml skleněné baňce, při 85°C regulované za stálého magnetického míchání během 2H20minut.
Basifikace 10% roztokem NaOH, extrakce éterem, odpaření ve skleněných Petriho miskách při 45°C (viz obrázek) naváženo (160mg, dobrý výtěžek), zalito destilovanou vodou a okyseleno blízko pH2 kapkami koncentrované HCl, neutralizováno hydrogenuhličitanem sodným do pH7.
Injekce IM :
1,5 mg prahová hodnota, malé účinky (proto zřejmě nejde o morfin v této hladině).
3mg : moje skutečně silná dávka (účinky jsou o něco lepší než u morfinu příjemnější).
6mg : zvracení
Perfektní, podle mých zkušeností je to skutečný DAM, téměř 2 až 2,5krát silnější než lékařský morfin.
Mám v úmyslu reprodukovat syntézu s podrobnějšími informacemi, obrázky, výpočty, přesnými teplotami a materiálem.
Vytvořím dobře zdokumentovanou stránku věnovanou této syntéze na tomto fóru, až budu mít alespoň 4 nebo 5 zkušeností se syntézou.
(a více morfinu z mého kodeinu, zdá se, že to funguje velmi dobře).
-> Osobní úvaha : stále nechápu, proč se DAM nepoužívá v nemocnici (nebo dokonce legálně) : míra závislosti je ekvivalentní například Tramadolu, což je pro mě velmi nízká. Časový odstup jednoho týdne mezi 2 dávkami je jako jeden večírek s přáteli : je to v pohodě, ale není problém počkat další týden. Můj postřeh je : problémy se závislostí by mohli mít jen ti, kteří už problémy se závislostí mají...