luia

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Ψάχνετε να αγοράσετε κάποια 3mmc (όχι 3cmc) στην ΕΕ.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Ίσως μπορέσω να σας συνδέσω με έναν καλό πωλητή :) Αν δεν έχετε βρει κάποιον, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να μου πείτε την ποσότητά σας!

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Γεια σας προμηθεύω κρύσταλλο KU, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου αν σας ενδιαφέρει. μπορώ να στείλω πακέτα στην ΕΕ, περίπου 10 ημέρες

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Παρακαλώ σταματήστε την παραγωγή και την εισβολή των αναλόγων των καθινόνων ffs, το 95% των πωλητών στα δημόσια DNMs τώρα ξαφνικά μεταφέρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ PRE BAN 4-mmc με ψεύτικες κριτικές στο κατάστημα και ψεύτικες κριτικές που πληρώνονται στο dread και σε άλλες κοινότητες - Πιθανότατα οι αγοραστές που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ πραγματικό 4-mmc θα βρουν ακόμη και τα ΠΟΛΥ καλά RCs (μερικά είναι πράγματι OK, αλλά καθαρά ως διεγερτικά και τίποτα ούτε καν κοντά στο Mephedrone HCL)

Θέλω να πω, δεν έχω τίποτα εναντίον - όσον αφορά τα ανάλογα που συντίθενται με κάποιες αξιοπρεπείς έρευνες ή τουλάχιστον μια πλήρη φαρμακολογική ανάλυση πριν από την "εκτύπωση" τους και την πώλησή τους, για να παρακάμψουν τους νόμους απαγόρευσης/προγραμματισμού - αρκεί να πωλούνται με το σωστό όνομα και να μεταπωλούνται με το ίδιο όνομα. Βλέπουμε όμως συχνά κωδικές ονομασίες των 2 γραμμάτων ή "ΧΧ ανάλογο" και ούτε μια πληροφορία για τη δομή.

Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι ότι οι πωλητές στην ΕΕ απλά επανατοποθετούν την ετικέτα 4-mmc ή 3-mmc (το μόνο αξιοπρεπές, ακόμα, μίλια και μίλια μακριά από το 4-mmc, και αξιοπρεπές μόνο αν λαμβάνεται από το στόμα τέτοιο ανάλογο) και πωλούνται από πωλητές που συνήθως πωλούν άλλα mainstream φάρμακα καλής ποιότητας. Το spam των ψεύτικων πληροφοριών στη σκηνή και τέτοια μοντέρνα του 4-mmc που κερδίζει δημοτικότητα - απλά φέρτε κουκέτες και ανάλογα αντί για αυτά.
Το 3-mmc είναι απαγορευμένο ούτως ή άλλως ποια είναι η παγίδα στην αναζήτηση του;

Δεν προσποιούμαι ότι κάποιος που θέλει 3-mmc δεν πρέπει να το ζητήσει/αγοράσει, οι επιδράσεις των ναρκωτικών είναι πάντα υποκειμενικές, αλλά με πολύ σπάνιες εξαιρέσεις για ανθρώπους που δεν τους αρέσει το πιο εμπαθογόνο μέρος της Μεφεδρόνης και προτιμούν μόνο τη διέγερση/ελαφρά ευφορία (τους λείπει το οργασμικό body high της meph) - σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα το 4-FA για τέτοιου είδους ανάγκες - δεν βρήκα κανέναν αγοραστή που θα προτιμούσε ένα ανάλογο από το 4-mmc.

Παρά την υποκειμενικότητα, το γεγονός ότι το 4-mmc αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το πιο επιτυχημένο (αυτής της κατηγορίας εννοώ) - και τα ανάλογα δεν πλησίασαν ποτέ να αναπαράγουν παρόμοια αποτελέσματα - σίγουρα δεν είναι μόνο η προσωπική μου άποψη.

Όπως και για το MXE, χρόνια αποτυχιών και πέρυσι κάποιες καλές εναλλακτικές λύσεις - αλλά φαίνεται ότι εδώ οι υποκειμενικές κριτικές ήταν σίγουρα διαφορετικές μεταξύ τους, και το MXE παραμένει στο βάθρο προφανώς.

τέλος του παραληρήματος, συγγνώμη για την πειρατεία της ανάρτησής σας, τίποτα προσωπικό εναντίον σας ή του αιτήματός σας!!!

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Συμφωνώ με το γεγονός ότι η κατάσταση της αγοράς για την ποιότητα των 4MMC και 3MMC είναι φρικτή!!!

Εννοώ ότι η κοκαΐνη έχει απαγορευτεί επίσης... :D :D

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Γεια σας!

Η 3MMC είναι σίγουρα κάτι με το οποίο μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Είμαι πιστοποιημένος κατασκευαστής της μεφεδρόνης και μπορώ σίγουρα να κάνω 3MMC, καθώς αυτό είναι παρόμοιο με τη μεφεδρόνη και είναι απλό να γίνει.

Αν κοιτάξετε στην ομάδα μου σε αυτό το φόρουμ και δείτε τις καταχωρίσεις μου στην αγορά BB, θα δείτε ότι έχω πολλούς ευχαριστημένους πελάτες που αφήνουν καλές κριτικές.

Εγγραφείτε στην ομάδα μας για να μας ελέγξετε.

[GROUP=73][/GROUP]

Στείλτε μας ένα μήνυμα στο φόρουμ ή στείλτε μας μήνυμα στις ακόλουθες πλατφόρμες. Δεν προτείνω το telegram επειδή υπάρχουν ανώριμοι μικροί γαμιόληδες που προσπαθούν να μας υποδυθούν και υπάρχει ακόμη και ένα ψεύτικο κανάλι με το όνομα χρήστη @ASbbgate_cartel.

Protonmail: [email protected]
Session messenger: 056728f3b34bbc4618ca085a7c0973888bc579e6c1f391348b4da405f17304ec10

ΛΗΨΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ: getsession.org

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Μπορείτε να κάνετε και το πρωτότυπο Mephedrone;

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Ναι, μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Έχουμε καθεστώς κατασκευαστή για τη μεφεδρόνη.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
Real 4mmc

Attachments

• hrM8jVEZCB.jpeg
    hrM8jVEZCB.jpeg
    314.3 KB · Views: 143

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
@Heineken Φαίνεται σίγουρα καλό/νόμιμο από την εικόνα. Κρίμα που η χώρα αποστολής σας είναι κάπως καυτή για μένα - τουλάχιστον, δεν αξίζει να κάψω τις λίγες νόμιμες καθαρές διευθύνσεις που δεν είναι κάτω από την ταυτότητά μου και μου έχουν μείνει μόνο για δική μου χρήση :/
Αν έχετε κάποιο επίσημο μεταπωλητή που αποστέλλει από άλλη χώρα της ΕΕ pls ενημερώστε με.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
Αποστέλλω μόνο στην Πολωνία με το γραμματοκιβώτιο inpost

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Ω, νόμιζα ότι στέλνατε NL -> EU.
Κρίμα, ευχαρίστως θα έκανα μια μικρή παραγγελία, έχω λίγους μεταπωλητές που ενδιαφέρονται για πραγματική τακτική προμήθεια 4mmc.

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
56
Στέλνω μόνο από την Πολωνία στην Πολωνία

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Ναι, καταλαβαίνω ότι προτιμάτε να διατηρήσετε το Opsec και την ασφάλειά σας. Θα προσπαθήσω να βρω έναν μεταπωλητή που βρίσκεται στην Πολωνία, αν δεν μπορώ να εντοπίσω κάποια άλλη πηγή. Σίγουρα φαίνεται μια καταπληκτική παρτίδα.
Όλα τα καλύτερα.

Constantylious777

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
117
Deals
64
Λόγω του ότι το 3cmc αντιμετωπίζεται στις περισσότερες χώρες όπως το 4mmc το οποίο είναι πολύ ισχυρότερο και ευκολότερο να παραχθεί οι άνθρωποι σταμάτησαν να το προμηθεύουν (γνωρίζω ανθρώπους που παρήγαγαν 3mmc και λόγω αλλαγής του νόμου επέστρεψαν στην παραγωγή 4mmc επίσης επειδή η ζήτηση είναι μεγαλύτερη και η ποινή είναι ίδια τώρα)

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Είπατε ότι το 4mmc είναι ισχυρότερο; :)

Μόλις αρχίζω να γνωρίζω αυτό το προϊόν και σκεφτόμουν να το συνθέσω ο ίδιος σύντομα.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
@Constantylious777
Σχεδόν ακριβώς, σε όρους μετά τα περισσεύματα τελείωσαν, οι χονδρέμποροι που χρησιμοποιούνται για την προμήθεια 3-mmc σε συνεργάτες που δεν είναι "απαραίτητοι", είχαν την ιδέα να φέρνουν κάθε randon cathinone που είναι ακόμα διαθέσιμη ή για βρώμικη φτηνή τιμή που αγοράζεται από κινέζους. Οι 3 μεγάλες εταιρείες παραγωγής RCs στην ΕΕ, δεδομένου ότι η μεγαλύτερη είναι atm αδυνατεί να προμηθεύσει - επίσημα, έπρεπε να σταματήσει ανεξάρτητα την παραγωγή 3-mmc όπως είπατε για να αποφύγει τις αγωγές.

Αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι οι άνθρωποι που δοκίμασαν την 3-mmc ούτως ή άλλως βρήκαν "OK'ish" 3-CMC ή 3-CEC ή μία από τις 15+ διαθέσιμες καθινόνες. Όπως ξέρεις οι περισσότεροι μεγάλοι πωλητές/μεταπωλητές δεν δοκιμάζουν πραγματικά οι ίδιοι τα ναρκωτικά που πουλάνε, και αν προέρχεται από έναν έμπιστο συνεργάτη που μπορεί να μην γνωρίζει καν ότι δεν είναι 3-mmc, μπορεί απλά να δοκιμάσει με βασικό kit και να δει ότι είναι μια καθινόνη, kk legit ας βάλει τις καταχωρήσεις.

Καταλήγοντας σε μια εντελώς μπερδεμένη κατάσταση. Έχεις δίκιο η παρασκευή 4-mmc δεν είναι δύσκολη αυτή καθαυτή και πρόδρομες ουσίες μπορούν να βρεθούν χωρίς πολύ κόπο - παρ' όλα αυτά, ο ερασιτέχνης που προσπάθησε έβγαλε στην αγορά κάποια σαβούρα γεμάτη διαλύτες και με τόσο χαμηλή καθαρότητα που δεν μπορεί καν να λέγεται 4-mmc IMO :D

νομίζω ούτε από εδώ:
- 4-mmc (ή 3-mmc) θα χάσει και πάλι τη δημοτικότητα
- η τυχαία καθινόνη θα εξακολουθήσει να αγοράζεται αλλά από αγοραστές που τους αρέσουν καθαρά stims effects (βλ. NEP) - κρίμα που οι περισσότεροι νεοεισερχόμενοι θα νομίζουν ότι πρόκειται για 4-mmc ή 3-mmc
- ελπίζουμε: οι πωλητές και οι προμηθευτές θα συνειδητοποιήσουν ότι κάτι είναι περίεργο / οι αγοραστές διαμαρτύρονται, και τελικά το σωστό 4-mmc θα έρθει στην αγορά, όχι μόνο διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο (επειδή η κουλτούρα του 4-mmc δεν σταμάτησε ποτέ, πριν ή μετά την απαγόρευση) και στις ανατολικές χώρες όπου η παραγωγή / χρήση εγχώριας που είναι σχετικά φθηνή και ένα μεγάλο φάρμακο, διατήρησε μια καλή δημοτικότητα (αλλά λίγοι πωλητές που στέλνουν σε άλλες χώρες σε DNMs)