- Reaction score
- 16
Εύχομαι πραγματικά να μην έφτανε σε αυτό το σημείο, αλλά έχω χάσει την υπομονή μου.
τους τελευταίους δύο μήνες συνεργάζομαι με τον aaronstevens.
Για την ακρίβεια, η aaronstevens ήταν ο πρώτος ηλεκτρονικός πωλητής με τον οποίο συνεργάστηκα ποτέ.
και έχουμε κάνει αρκετές επιτυχημένες συμφωνίες.
Ακόμα και όταν τα προϊόντα δεν εμφανίστηκαν, έστειλε εκ νέου χωρίς δισταγμό.
Αλλά...
πριν από μερικές εβδομάδες έκανα μια παραγγελία για 1kg speed με track&trace αποστολή
δεν έλαβα το track & trace και μόνο το μισό προϊόν εμφανίστηκε.
παραπονέθηκα σε αυτόν και συμφωνήσαμε για την επαναποστολή των 500 γραμμαρίων που έλειπαν.
την Παρασκευή (29 Σεπτεμβρίου) έκανα μια παραγγελία για ένα επιπλέον κιλό πάστα speed που υποτίθεται ότι θα έστελνε μαζί με τα 500 γραμμάρια που έλειπαν.
όταν έκανα την πληρωμή δεν είχα νέα του και προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του σε πολλές πλατφόρμες.
Πληροφορήθηκα ότι είχε στείλει μήνυμα πριν από μερικές ημέρες.
έτσι επικοινώνησα μαζί του στο νέο του λογαριασμό proton mail σήμερα το πρωί και πήρα μια απάντηση, αλλά ήταν μια σύντομη συνομιλία και έκτοτε δεν έχω νέα του.
Θα συνιστούσα σε όλους να μην κάνουν καμία παραγγελία προς το παρόν.
Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι ένα μεγάλο λάθος και ότι μπορούμε να βρούμε μια λύση σε αυτό.
γιατί είχα μια πολύ καλή εμπειρία με τον aaronstevens... μέχρι τώρα.
Θα σας κρατάω όλους ενήμερους
τους τελευταίους δύο μήνες συνεργάζομαι με τον aaronstevens.
Για την ακρίβεια, η aaronstevens ήταν ο πρώτος ηλεκτρονικός πωλητής με τον οποίο συνεργάστηκα ποτέ.
και έχουμε κάνει αρκετές επιτυχημένες συμφωνίες.
Ακόμα και όταν τα προϊόντα δεν εμφανίστηκαν, έστειλε εκ νέου χωρίς δισταγμό.
Αλλά...
πριν από μερικές εβδομάδες έκανα μια παραγγελία για 1kg speed με track&trace αποστολή
δεν έλαβα το track & trace και μόνο το μισό προϊόν εμφανίστηκε.
παραπονέθηκα σε αυτόν και συμφωνήσαμε για την επαναποστολή των 500 γραμμαρίων που έλειπαν.
την Παρασκευή (29 Σεπτεμβρίου) έκανα μια παραγγελία για ένα επιπλέον κιλό πάστα speed που υποτίθεται ότι θα έστελνε μαζί με τα 500 γραμμάρια που έλειπαν.
όταν έκανα την πληρωμή δεν είχα νέα του και προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του σε πολλές πλατφόρμες.
Πληροφορήθηκα ότι είχε στείλει μήνυμα πριν από μερικές ημέρες.
έτσι επικοινώνησα μαζί του στο νέο του λογαριασμό proton mail σήμερα το πρωί και πήρα μια απάντηση, αλλά ήταν μια σύντομη συνομιλία και έκτοτε δεν έχω νέα του.
Θα συνιστούσα σε όλους να μην κάνουν καμία παραγγελία προς το παρόν.
Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι ένα μεγάλο λάθος και ότι μπορούμε να βρούμε μια λύση σε αυτό.
γιατί είχα μια πολύ καλή εμπειρία με τον aaronstevens... μέχρι τώρα.
Θα σας κρατάω όλους ενήμερους