Κατά την ειλικρινή μου γνώμη, εκπλήσσομαι που λειτούργησε καθόλου, και ενώ ένα τελικό άτομο φθορίου είναι γνωστό ότι λειτουργεί σε αυτό το πλαίσιο, το βρωμίδιο τουλάχιστον μπορεί να είναι μια (καλή) ομάδα αποχώρησης, αλλά το φθόριο δεν είναι ποτέ, λόγω της ισχύος του δεσμού C-F. Ο διπλός δεσμός είναι αντιδραστικός σε ένα διαφορετικό σύνολο συνθηκών, επομένως δεν μπορεί να είναι ο καλύτερος χώρος αντίδρασης. Κάνε μια μικρή παρτίδα με 5-Bromo-1-πεντένιο και δες αν το προϊόν γίνεται καλύτερο... το άσπρο χρώμα σε επαφή με ακετόνη δείχνει σαφώς ότι το προϊόν είναι διαφορετικό αλλά με την αισιόδοξη άποψή σου μπορώ να το ονομάσω ατελές επομένως λείπει η "ουρά" όπως υποδηλώνεται από αυτό που περιγράφεις και εξηγεί μια μεγάλη πτώση της δραστικότητας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε είτε 5-βρωμο-1-πεντένιο είτε 1-βρωμο-5-πεντάνιο για μια πιο πιθανή βελτίωση της ποιότητας. Δεν είμαι ειδικός σε αυτόν ακριβώς τον τομέα, αλλά η χημεία έχει κάποιο νόημα για μένα, καθώς επίσης βρίσκω ασυνήθιστο για τους ανθρώπους να περιγράφουν τα παρασκευαστικά λάθη τους με έναν τόσο αναστρέψιμο τρόπο. Νομίζω ότι θα καταλήξετε είτε με καλύτερη από ό, τι είναι δραστικότητα είτε χωρίς σημαντική αλλαγή περίπτωση στην οποία προτείνω να μην το πουλήσετε καθώς το πρόβλημα απέχει πολύ από το να επιλυθεί.