Cook gone wrong

Z420505

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Έτσι είχα μια εταιρεία πριν από λίγο καιρό που μου έστειλε κάποιο κιτ 5clad, αλλά αντί για 5βρωμοπεντένιο χρησιμοποίησαν φλουροπεντένιο και εν πάση περιπτώσει βγήκε αδύναμο και όταν διασπάται σε ακετόνη απλά όλα γίνονται λευκά. Οπότε το ιδανικό μου ήταν να παραγγείλω 5βρωμο και περισσότερο dmf και να το ξαναφτιάξω και ελπίζω να βγει καλύτερο. Σκέψεις;

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι κάτι άλλο. Η φθοριωμένη έκδοση δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
303
Κατά την ειλικρινή μου γνώμη, εκπλήσσομαι που λειτούργησε καθόλου, και ενώ ένα τελικό άτομο φθορίου είναι γνωστό ότι λειτουργεί σε αυτό το πλαίσιο, το βρωμίδιο τουλάχιστον μπορεί να είναι μια (καλή) ομάδα αποχώρησης, αλλά το φθόριο δεν είναι ποτέ, λόγω της ισχύος του δεσμού C-F. Ο διπλός δεσμός είναι αντιδραστικός σε ένα διαφορετικό σύνολο συνθηκών, επομένως δεν μπορεί να είναι ο καλύτερος χώρος αντίδρασης. Κάνε μια μικρή παρτίδα με 5-Bromo-1-πεντένιο και δες αν το προϊόν γίνεται καλύτερο... το άσπρο χρώμα σε επαφή με ακετόνη δείχνει σαφώς ότι το προϊόν είναι διαφορετικό αλλά με την αισιόδοξη άποψή σου μπορώ να το ονομάσω ατελές επομένως λείπει η "ουρά" όπως υποδηλώνεται από αυτό που περιγράφεις και εξηγεί μια μεγάλη πτώση της δραστικότητας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε είτε 5-βρωμο-1-πεντένιο είτε 1-βρωμο-5-πεντάνιο για μια πιο πιθανή βελτίωση της ποιότητας. Δεν είμαι ειδικός σε αυτόν ακριβώς τον τομέα, αλλά η χημεία έχει κάποιο νόημα για μένα, καθώς επίσης βρίσκω ασυνήθιστο για τους ανθρώπους να περιγράφουν τα παρασκευαστικά λάθη τους με έναν τόσο αναστρέψιμο τρόπο. Νομίζω ότι θα καταλήξετε είτε με καλύτερη από ό, τι είναι δραστικότητα είτε χωρίς σημαντική αλλαγή περίπτωση στην οποία προτείνω να μην το πουλήσετε καθώς το πρόβλημα απέχει πολύ από το να επιλυθεί.

Z420505

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
It worked, the batch after recooking turned right color in solvent. Also, had a very good affect. Had a white residue at bottom but I’m going to say that was a bonding problem with first cook. 5-bromo should not be substituted with fluropentane. It’s just weak and create a different chemical that what attendended.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
303
if Fuoride was substituted as Bromide was intended to, you deserve some place in a decent journal publish about it. Instead the double bond reacted (most likely), which is also great for you and the anticipated product can't be else than potent by S.A.R. be careful with the side products though, (more potent is not necessarily more pure or safe). Cheers!

Z420505

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
A lot of these Chinese companies just send whatever, most are just selling without knowing exactly what they are selling. Look at the ingredients list and discovered an error in list prior to previous orders.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
303
Like one of those shops with a big advert saying "translate server error" instead the name of the shop in English

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
303
I accidentally treated this as a joke when in fact it isn't that much to laugh about when knowing details of how some work as I tend not to perform any tests on my regular known materials unless something seems wrong to me.