Βοήθεια για τη σύνθεση αμφεταμίνης

Cuci

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Χαιρετισμούς σε όλους, έψαχνα στο φόρουμ για αρκετό καιρό και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα χρήσης αμφεταμίνης, θα ήθελα να προσπαθήσω να φτιάξω τη δική μου. Χρειάζομαι όμως βοήθεια για να βρω όλα τα χημικά που απαιτούνται για τη σύνθεση. Ξέρω ότι μπορώ να πάρω P2NP μέσω ανθρώπων από το φόρουμ, αλλά δεν ξέρω πού θα μπορούσα να βρω πράγματα όπως θειικό οξύ, νιτρικό υδράργυρο κ.λπ.
Αν κάποιος είναι πρόθυμος να αφιερώσει λίγο από το χρόνο του για να μου εξηγήσει πού μπορώ να πάρω όλα τα πράγματα που απαιτούνται, και ίσως αργότερα να με καθοδηγήσει στη σύνθεση, θα ήμουν πολύ ευγνώμων.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,899
Deals
1
Γεια σας!
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωσφορικό οξύ αντί για θειικό οξύ για να λάβετε φωσφορικό αμφίδιο.
Μπορείτε να αγοράσετε θερμόμετρο που περιέχει Hg σε ένα φαρμακείο και να το σπάσετε. Υπάρχει μέθοδος για να φτιάξετε Hg(NO3)2 με HNO3 και Hg. Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε στο "Listing" για να βρείτε ό,τι χρειάζεστε. Αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, ρωτήστε με!

Madeinkorea

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Συγγνώμη, εννοούσα να σχολιάσω εδώ:

Υπάρχουν σημαντικές διαφορές κατά τη χρήση φωσφορικού οξέος αντί για θειικό οξύ στη μέθοδο σύνθεσης αμαλγάματος P2NP Hg/Al;
Είναι η φωσφορική αμφεταμίνη εξίσου καλή με την αντίστοιχη του θειικού οξέος;