Γεια σε όλους,
Μου ζητήθηκε από έναν φίλο πριν από μερικούς μήνες να προσπαθήσω να τον βοηθήσω με το πείραμά του για την παράκαμψη της πρόδρομης ουσίας από το κερί PMK. Ο στόχος του ήταν να το μετατρέψει σε έλαιο PMK για τη σύνθεση MDMA. Μου υποσχέθηκε ένα ποσοστό του τελικού προϊόντος (MDMA moonrock) αν ήμουν σε θέση να τον βοηθήσω να ανακαλύψει τη μέθοδο μετατροπής του κεριού PMK σε λάδι, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την παραγωγή - έχει ένα αξιοπρεπές εργαστήριο μεγέθους που έχει συσταθεί το οποίο βρισκόταν σε ακινησία λόγω της πρόδρομης ουσίας.
Είχε ένα πολύ ασαφές και ασαφές φύλλο οδηγιών που θα χρησιμοποιούσαμε ως οδηγό για να πειραματιστούμε με τη μετατροπή του κεριού σε λάδι.
Ήξερα ότι από το φύλλο οδηγιών του έλειπαν βασικές λεπτομέρειες μόλις το διάβασα, αλλά αισθανόμασταν σίγουροι ότι θα μπορούσαμε να λύσουμε τα κομμάτια που έλειπαν.
Μετά από 2 αποτυχημένα πειράματα - καταφέραμε να μετατρέψουμε επιτυχώς το κερί σε έλαιο PMK, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποίησε για να ξεκινήσει ξανά την παραγωγή MDMA.
Ξεκινήσαμε με 5KG κερί και αποδώσαμε 60% και τελειώσαμε με 3L πετρελαίου. Παρήγαγε σχεδόν 3kg MDMA με αυτό το λάδι και ποτέ δεν έλαβα το ποσοστό που μου υποσχέθηκε και σταμάτησε να απαντά στις κλήσεις μου.
Δεν έγραψα ποτέ τις ακριβείς μετρήσεις των υποστηρικτικών χημικών ουσιών που χρησιμοποιήσαμε κατά τη διάρκεια των πειραμάτων μας. Ετοίμασε όλες τις μετρήσεις, πράγμα που ελπίζω να μάθω από αυτό το φόρουμ.
Έχω πολύ κακή βραχυπρόθεσμη μνήμη, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να μοιραστώ αυτά που έμαθα από αυτό το πείραμα.
Από ό,τι θυμάμαι, η μέθοδος + χημικές ουσίες + μετρήσεις που χρησιμοποιήσαμε ήταν:
1) κερί PMK - 5kg / 5 λίτρα (θερμαίναμε το στερεό κερί σε υγρή μορφή)
2) αιθανόλη - ?
3) αποσταγμένο νερό - ?
4) υδροχλωρικό οξύ - ? (στάλαμε αργά - γρήγορη περιστροφή στο εσωτερικό του δοχείου του αντιδραστήρα για 3 - 4 ώρες μετά το τέλος της στάλαξης του hcl)
5) DCM ως διαλύτης
6) μεταφέρθηκε σε περιστροφικό εξατμιστήρα στους 60° μέχρι να εξατμιστεί όλο το dcm.
Αποτέλεσμα: 3L ελαίου PMK (ωραίο άρωμα, ανοιχτό καστανόχρυσο υγρό)
Ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να ρίξει λίγο φως στο πρόβλημά μου :
Θα ήθελα πολύ να μάθω ποιες είναι οι ακριβείς μετρήσεις που χρησιμοποιήσαμε και οποιαδήποτε σχετική πληροφορία μπορεί να ξεχνάω που απαιτείται για την επιτυχή επανάληψη της μεθόδου για τη μετατροπή του κεριού PMK σε PMK oil για την παραγωγή mdma.
Οποιαδήποτε γνώση και βοήθεια σχετικά με το θέμα αυτό είναι ευπρόσδεκτη!
Ζητώ συγγνώμη για την τόσο μακροσκελή ανάρτηση - σας ευχαριστώ για την ανάγνωση και περιμένω με ανυπομονησία τυχόν απαντήσεις.