Question Παραλαβή της παραγγελίας της Κίνας ανώνυμα.

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Γεια σας, είμαι από την Ισπανία και έκανα παραγγελία στην Κίνα από αρκετά χρόνια πριν και δεν ξέρω τι είναι ο καλύτερος τρόπος για να λαμβάνω παραγγελία ανώνυμα.
Οποιοσδήποτε μπορεί να με συμβουλέψει τι είναι ο καλύτερος τρόπος για τη λήψη παραγγελιών της Κίνας;
Νομίζω ότι είναι δυνατόν να λάβετε όλα σε θυρίδες ή καταστήματα με σημείο αποστολής, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
Κάποια σύσταση για το σκοπό αυτό;
Σας ευχαριστώ.

Eve5586

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
21
Deals
68
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θυρίδες για την παραλαβή εμπορευμάτων. Είναι ασφαλές.
Συνήθως έχουμε δική μας ειδική αεροπορική εταιρεία, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μεταφορά.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις, PM παρακαλώ.

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Εντάξει, ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

firskycindy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Deals
11
Μπορείτε να παραλάβετε τα αγαθά σε ένα ντουλάπι ή σε ένα κατάστημα με σημείο αποστολής. Χρειάζεστε μόνο μια τοποθεσία, ένα ψεύτικο όνομα και έναν ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου, και στη συνέχεια θα σας δοθεί ένας αριθμός παρακολούθησης και θα ακολουθήσετε όλες τις πληροφορίες παράδοσης.
Έχουμε ειδική γραμμή μπορεί να το κάνει αυτό για να σας κρατήσει 100% έλαβε τα αγαθά

ketamineleader

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Deals
3
είμαι και εγώ στην Ισπανία και το να λάβω ένα δέμα ανώνυμα από την Κίνα είναι 100% impossibile.
η αποστολή δεν μπορεί να ανακατευθυνθεί σε θυρίδα γιατί ανά πάσα στιγμή ζητούν χρήματα κατά την παράδοση + υπογραφή
ups και dhl και οι δύο δεν έχουν θυρίδα στην Ισπανία (seur και inpost έχουν κάποια αλλά σούπερ γεμάτη κάμερες)
το ένα που ονομάζεται ems που μετατρέπουν correos στην Ισπανία είναι πόρτα παραδίδεται ή θα πρέπει να παραλάβετε απευθείας από το ταχυδρομείο με όλους τους κινδύνους που σχετίζονται με αν δεν σας βρουν στο σπίτι
μπορείτε να νοικιάσετε μια ταχυδρομική θυρίδα ή ένα σπίτι airbnb ή να ζητήσετε από κάποιο κατάστημα στο Πακιστάν αν μπορούν να σας κάνουν μια χάρη αλλά το να είστε ανώνυμος είναι σχεδόν αδύνατο
να έχετε πάντα καθαρό τηλέφωνο και φορητό υπολογιστή κρυπτογραφημένα και να μην δίνετε κανένα pin ή πληροφορίες
Τουλάχιστον δεν υπάρχουν αποδείξεις σε περίπτωση κακών πραγμάτων.
αν χρειάζεστε πληροφορίες απλά ρωτήστε