Question τα τελευταία βήματα ενός υγρού e

GOUPIL

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Γεια σας, μέλη της BB!

Αν διαβάσετε την περιγραφή του προφίλ μου, μπορείτε να δείτε ότι είμαι μεγάλος οπαδός του vapoting THC!

Χάρη στο curiousonion (cool μέλος αυτού του φόρουμ), πήρα κάποια D9 απόσταγμα THC. Έχω επίσης κάποια βάση ηλεκτρονικού υγρού χωρίς άρωμα.

Ποια είναι τα τελευταία βήματα για να μετατρέψω το D9 μου σε ένα καλό ηλεκτρονικό υγρό 50% THC;

Δεν μπορώ να βρω πώς να το κάνω ακριβώς και ξέρω ότι εδώ, υπάρχουν κάποιοι καλοί χημικοί!

(αν βρείτε έναν πωλητή που στέλνει WW, παρακαλώ δώστε μου το όνομά του και την αγορά όπου δραστηριοποιείται)

Μείνετε ασφαλείς και απολαύστε τη ζωή!

abbadon

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
προσπαθήστε να το θερμάνετε σε βάση PG. στη συνέχεια, αφού διαλυθεί, προσθέστε VG

GOUPIL

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε συντομεύσεις ^^ θα βοηθήσει εμένα και άλλα μέλη υποθέτω!
Pg για τη γλυκόλη προπυλενίου και VG για τη φυτική γλυκερίνη;

abbadon

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Ακριβώς. PG = προπυλενογλυκόλη και VG= φυτική γλυκερίνη. τα κλασικά ολοκληρωτικά στοιχεία κάθε βάσης ατμίσματος. θα πρέπει να είναι εύκολα προσιτά και φθηνά.

abbadon

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
με μια κανονική υγρή βάση, η οποία έχει ήδη αναμεμειγμένο PG/VG, μπορεί να μην είναι καλά διαλυμένο

GOUPIL

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Σας ευχαριστώ! Πράγματι τα τελευταία βήματα ενός ηλεκτρονικού υγρού είναι τόσο εύκολα.!