Σύνθεση τρυπαμίνης DMT

huanf

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Είναι κανείς εξοικειωμένος με τα στάδια σύνθεσης της dmt; Μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω πού κάνω λάθος;
Πείραμα 1:
Η 1、τρυπταμίνη διαλύεται σε μεθανόλη. 2、προστίθεται διάλυμα φορμαλδεΰδης 2 μοριακών ισοδυνάμων. 3、προστίθεται μεθανολικό διάλυμα κυανοβοροϋδρίτη νατρίου. 4、ανακατεύουμε και ανακατεύουμε, προσθέτουμε αργά παγωμένο οξικό οξύ, ανακατεύουμε και αντιδρούμε για 60 ώρες και το τελικό υγρό της αντίδρασης είναι θολό καφέ, όπως φαίνεται στην εικόνα.
K0XqsAIv4K

Πείραμα 2:
Διαλύεται τρυπταμίνη σε DMSO, θέρμανση σε μικροκύματα, προστίθενται 2 mol ισοδύναμο τριαιθυλαμίνης, στη συνέχεια προστίθενται 3 mol ισοδύναμο υποθειικό νάτριο φορμαλδεΰδης, αναδεύεται για 10 λεπτά, περιμένετε να κρυώσει το υγρό της αντίδρασης σε θερμοκρασία δωματίου, προσθέτετε αργά dmso διάλυμα τριακετοξυβοροϋδρίτη νατρίου, αντίδραση για 24 ώρες και τελικά δεν λαμβάνεται dmt

Γνωρίζει κανείς τα σωστά βήματα ?

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
310
Deals
1
Η τρυπταμίνη (1,12g, 7 mmol), το κυανοβοροϋδρίδιο του νατρίου (0,88g, 14 mmol) και το παγωμένο οξικό οξύ (2ml, 35 mmol) διαλύθηκαν σε 110ml μεθανόλης στους 0°C και ένα διάλυμα 37% φορμαλδεΰδης (1,4ml, 18,5 mmol) σε 15ml μεθανόλης προστέθηκε σταγόνα-σταγόνα σε 20 λεπτά και το διάλυμα που προέκυψε αφέθηκε να αναδευτεί για 20 λεπτά στους 0°C και 2,5 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου. Η μεθανόλη εξατμίστηκε υπό μειωμένη πίεση και προστέθηκαν 80ml 25% υδατικού ανθρακικού καλίου και το διάλυμα εκχυλίστηκε με 2x125ml EtOAc, τα εκχυλίσματα ξεπλύθηκαν με 2x40ml άλμης, ξηράνθηκαν πάνω από MgSO4και ο διαλύτης εξατμίστηκε υπό μειωμένη πίεση για να δώσει ένα κεχριμπαρένιο έλαιο, το οποίο καθαρίστηκε με χρωματογραφία λάμψης σε 30g silica gel (χρησιμοποιώντας διαβάθμιση EtOAc:MeOH) για να προκύψει έλαιο, το οποίο κρυσταλλώθηκε από βρασμό εξανίου για να προκύψει N,N-Διμεθυλοτρυπταμίνη ως άχρωμοι κηρώδεις κρύσταλλοι, βάρους 0.9g (69%).
Καλή τύχη και ασφάλεια

huanf

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Δηλαδή το πείραμα απέτυχε επειδή τα ανακάτεψα σε θερμοκρασία δωματίου; Τελικά το εξήγαγα με dcm, και το αποτέλεσμα μετά την περιστροφή στον ατμό είναι επίσης κεχριμπαρένια διαυγής κόλλα, αλλά δεν διαλύεται σε βρασμένο εξάνιο, ούτε διαλύεται σε βρασμένο πετρελαϊκό αιθέρα, οπότε δεν πρέπει να είναι dmt, σας ευχαριστώ για τη μέθοδο σας, θα προσπαθήσω

archae

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
71
Ναι. Πρέπει να τα έχετε όλα όσο το δυνατόν πιο κρύα, οπότε όλοι οι διαλύτες στην κατάψυξη, βάλτε το δοχείο αντίδρασης σε ένα παγόλουτρο, ή ακόμα καλύτερα: ένα παγόλουτρο ακετόνης και ry, ώστε να παραμείνει ωραία και κρύα.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Έχετε δοκιμάσει αυτό εδώ; Φαίνεται ότι εξετάσατε το τελευταίο που δημοσίευσα και το βελτιώσατε μέσω της πραγματικής πραγματοποίησής του!
Είναι σωστή αυτή η υπόθεση;

LazZzZz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί, ο Χάμιλτον Μόρις συζήτησε σε ένα podcast σχετικά με την ανησυχία ότι ο κυανοβοροϋδρίτης μπορεί να παράγει προσμίξεις που περιέχουν κυάνιο και που παρουσιάζουν ως ζήτημα με τη χρήση, καθώς η θερμότητα θα γεννήσει HCN όταν καπνίζεται. Συνιστώ αν θέλετε να κάνετε μια αντίδραση σε υψηλότερες ζύμες από το NaBH4 θα ήταν το STAB, καθώς αυτό είναι ένα πολύ πιο επιλεκτικό αναγωγικό μέσο μεταξύ καρβονυλίων και πρωτογενών/δευτερογενών αμινών.

huanf

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Πολλές ευχαριστίες, είχα την ίδια ανησυχία πριν, αλλά δοκίμασα τη μέθοδο του Χάμιλτον χωρίς επιτυχία: "Θέρμανση με μικροκύματα του διαλύματος τρυπταμίνης dce, προσθήκη τριαιθυλαμίνης, υποθειικού νατρίου φορμαλδεΰδης, μοριακού κόσκινου 4Α και στάγδην STAB". Δοκίμασα λοιπόν αυτόν τον τρόπο, χρησιμοποιώντας κυανοβοροϋδρίτη νατρίου ως αναγωγικό μέσο... Επιτρέψτε μου να δοκιμάσω ξανά αυτό που είπαν τα παιδιά παραπάνω, μειώνοντας τη θερμοκρασία της αντίδρασης και να δω αν αυτό λειτουργεί,Θα μοιραστώ το αποτέλεσμα

View previous replies…

LazZzZz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Στην πραγματικότητα, στο ίδιο podcast ανέφερε ότι η μέθοδος που έδειξε στο βίντεό του χρησιμοποιώντας STAB δεν λειτουργεί πραγματικά, id say its worth listening too. Επίσης, μια χρήσιμη συμβουλή, οποιαδήποτε αναγωγή με κυανοβοροϋδρίτη νατρίου θα είναι πιο αποτελεσματική σε θερμοκρασία δωματίου, το ίδιο και με τις φαινυλαιθυλαμίνες.

huanf

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
you late, STAB was arranged,what this shit like ?😂That doesn't look like it's going to work, "Mixture of tamine methanol solution with SATB and 99% acetic acid at zero degree Celsius, then drop formaldehyde solution for half an hour, stir at zero degree for one hour, and slowly return to room temperature reaction for 24 hours" ⬅️tried ,not work

Attachments

• n0SxqsLcBA.jpg
    n0SxqsLcBA.jpg
    4.1 MB · Views: 349

Chain react

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Κάποιος ανέφερε σε σχόλιο στο Youtube ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κόσκινο 3A mole. Είπε ότι αυτά τείνουν να απορροφούν ένα σωρό πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της φορμαλδεΰδης που απελευθερώνεται από τις όξινες συνθήκες που θα διασπάσουν τη σουλφοξυλική φορμαλδεΰδη νατρίου.

Αλλά έχω μια ερώτηση ότι γιατί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν "σουλφοξυλικό φορμαλδεΰδη νατρίου" ή "υποθειικό φορμαλδεΰδη νατρίου" Νομίζω ότι το σωστό είναι "προσάρτημα φορμαλδεΰδης-διθειικού νατρίου" (CAS: 870-72-4)

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Σκεφτόμουν το εξής - θέλω πραγματικά να βάλω ένα ποτήρι ζέσεως με εύφλεκτους διαλύτες μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων μου; Είναι για πολύ καιρό - έχω κάπου γραμμένο το συνθετικό του, αλλά θυμάμαι ότι άκουσα το podcast του πριν ξεκινήσω όλο αυτό το τρελό ταξίδι που κανείς δεν θα έκανε ποτέ για τίποτα άλλο εκτός από ένα πολύ ακριβό χόμπι... id θα ήθελα να ξέρω ΠΟΙΟ podcast είναι όμως γιατί δεν θυμάμαι και υπάρχουν πολλά τώρα!

Νομίζω ότι είναι πιθανώς αυτό που ονομάζεται - "μυστική χημεία καρβένιου χρωμίου".

Last edited:

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
310
Deals
1
Πείτε τιτ

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
310
Deals
1
Συγγνώμη γι' αυτό

huanf

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
αυτό είναι εντάξει,
απλά μπερδεύτηκα για το γιατί συνεχίζω να αποτυγχάνω με τα πειράματα dmt, αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει πραγματικά πετύχει να ακολουθήσει αυτά τα βήματα?Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξω την τρυπταμίνη σε υδροχλωρική τρυπταμίνη και να δοκιμάσω ξανά,ίσως να δουλέψει

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
310
Deals
1
Μία από τις χημικές ουσίες ή κάτι mite είναι Impure θα μπορούσε πάντα να δοκιμάσει το φυτικό εκχύλισμα τρόπο από Mimosa hostilis

huanf

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Τα αντιδραστήρια είναι όλα καινούργια και υψηλής καθαρότητας και δοκίμασα διάφορους διαφορετικούς συνδυασμούς αντιδραστηρίων. Στην πραγματικότητα, έχω δοκιμάσει σκόνη φλοιού ρίζας μιμόζας, είναι απλή και αποτελεσματική, αλλά εξακολουθώ να θέλω να δοκιμάσω τη χημική σύνθεση, μόνο για διασκέδαση . ούτως ή άλλως ευχαριστώ αδελφέ

pickledill

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ψάχνω να κάνω σύνθεση DMT τι να χρησιμοποιήσω sodium boro ή cyanaboro;

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
310
Deals
1
Αν έχετε μια σύνθεση θα σας πει ακριβώς όλα όσα χρειάζεστε

buffalophill

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
10
Έχω 5-μεθοξυτρυπταμίνη και κυανοβουνοϋδρίτη νατρίου, DCM, μεθανόλη, οξικό αιθυλεστέρα, φορμαλδεΰδη κ.λπ..... Έχω δει όλα τα βίντεο και έχω διαβάσει όλους τους οδηγούς. Αλλά έχει κανείς έναν καλό οδηγό βήμα προς βήμα που να εξηγεί τα πάντα;

π.χ. 1 οδηγός λέει προσθέστε φορμαλδεΰδη σταθεροποιημένη με μεθανόλη *είμαι σαν πόση μεθανόλη να προσθέσω; ενώ στην πραγματικότητα η μεθανόλη στην περισσότερη φορμαλδεΰδη προστίθεται ούτως ή άλλως οπότε δεν χρειαζόταν να ξέρω.

Έχει πετύχει κανείς;