Marvin "Popcorn" Sutton
Expert
- Reaction score
- 305
Kas teil on vaba aega? Kas teil on loominguline meel?
Kas olete valmis huvitavateks välitöödeks oma linnas?
Kohalik Breaking Bad assistendi töö ootab teid!
Kas olete valmis huvitavateks välitöödeks oma linnas?
Kohalik Breaking Bad assistendi töö ootab teid!
Vajame inimesi, kes aitaksid meil anonüümselt jagada erinevate toodete näidiseid oma linnas ükskõik millises riigis. Vajame tõelisi professionaale. Sa ei pea meile saatma oma dokumentide koopiaid, me ei vaja sinult rahalist deposiiti, mida me vajame, on soov teenida raha, tehes põnevat tööd sinu linnas või mõnes muus linnas sinu valikul. Osalise tööajaga töötamiseks pakume mitmeid võimalusi ja kui sul läheb hästi, ei saa sa mitte ainult raha, vaid ka võimaluse karjäärile koos Breaking Bad'i professionaalide meeskonnaga.
Ära jäta oma võimalust kasutamata!
Oluline teada: Pakume tööd, mis välistab täielikult isiklike kohtumiste võimaluse kellegagi. Te ei näe meid kunagi, me ei näe teid kunagi, kliendid ei kohtu teiega - te olete omaette ja me anname teile täieliku online-toe.
Kui olete huvitatud Breaking Badi projektist, kui olete huvitatud paljulubavast tööst teie linnas või piirkonnas, kui soovite saada koolitust ja alustada tööd - kirjutage mulle PM-i, räägime sellest. Ainult 18+.
Kui olete huvitatud Breaking Badi projektist, kui olete huvitatud paljulubavast tööst teie linnas või piirkonnas, kui soovite saada koolitust ja alustada tööd - kirjutage mulle PM-i, räägime sellest. Ainult 18+.
Äkki oled edasimüüja ja soovid oma kohalikus piirkonnas poodi asutada? Või äkki soovite suurendada oma linna klientide arvu ja olla võimeline oma kaupa turvaliselt posti teel üle maailma saatma? Me oleme valmis aitama teil oma äri reklaamida, aitame teil levitada näidiseid ja saada tagasisidet ning õpetame teile ainulaadseid viise, kuidas oma toodet kohale toimetada ja pakendada. Me aitame teil oma potentsiaali vallandada ja liikuda töötamise järgmisele tasandile. Ainus, mida vajate, on soov ja tõsine suhtumine. Kirjuta mulle PM-i, räägime sellest
Last edited by a moderator: