Paracelsus
Addictionist
- Reaction score
- 234
Hea meel kõigile!
Pärast arutelu administratsiooniga otsustasin avada selles foorumi osas väikese konsultatsiooniruumi.
Natuke enda kohta: Olen psühhiaatriale ja sõltuvusteadusele spetsialiseerunud arst ja olen selles valdkonnas töötanud aastaid. Oma kogemuste põhjal olen leidnud, et peamine probleem sõltuvusega seotud tervishoius on teadmiste puudumine ja absoluutselt õiglane usaldamatus süsteemi suhtes üksikisikute seas.
Õnneks pakuvad sellised platvormid nagu Breaking Bad inimestele teatavat vabadust, võimaldades nii patsientidel kui ka spetsialistidel suhelda otse ja anonüümselt, ilma et nad oleksid seotud süsteemi piirangutega. jah, keegi siin ei anna garantiisid ega lahenda kõiki teie probleeme teie eest (nagu kõikjal mujalgi). Kuid siin saate ausat teavet tasuta ja ilma kohustusteta.
Selles teemas võite esitada mis tahes küsimusi, mis on seotud tervise, ainete, sõltuvuse, kahjude vähendamise või muude teemadega, mis on kas asjakohased või mõnevõrra seotud.
Kuigi ma ei saa lubada, et vastan kiiresti (tõenäoliselt pigem vastupidi), annan endast parima, et vastata igale küsimusele. Tahaksin kõigile meelde tuletada, et veebisõnumite saatmisel on omad piirangud, mitte ainult vastamisaja, vaid ka objektiivsete, abivalmis ja ohutute soovituste saamiseks vajaliku teabe saamise osas.
Kui eelistate privaatsemat suhtlust, võtke minuga julgelt ühendust privaatsõnumite kaudu.
Lõpetuseks julgustan ka kõiki tutvuma kogu meditsiini ja tervise foorumi rubriigiga , jagama seda oma sidemete vahel ja võimalusel osalema selle sisus. Kui teil on teadmisi või kogemusi sellel teemal, kuid te ei tea, kust alustada - kirjutage mulle samuti julgelt.
Igal juhul olen rohkem kui rõõmus, kui saan teie küsimustele vastata ja abi pakkuda oma parima võimekuse piires.
Jääge kursis ja olge terved!
Last edited: