Minu ausa arvamuse kohaselt olen üllatunud, et see üldse töötas, ja kuigi terminaalne fluori aatom on teadaolevalt selles kontekstis toimiv Bromiid võib vähemalt olla (hea) lahkuv rühm, kuid fluoriid ei ole kunagi C-F sideme tugevuse tõttu. Kaksikside on reaktiivne teistsugustes tingimustes, seega ei saa see olla parim reaktsioonikoht. Tehke väike partii 5-Bromo-1-penteeniga ja vaadake, kas toode muutub paremaks... valgeks muutumine kokkupuutel atsetooniga näitab selgelt, et toode on erinev, kuid teie optimistlikus vaates võin ma seda nimetada ebatäielikuks, mistõttu "saba" puudub, nagu teie kirjeldatud ja seletab suurt tugevuse langust. Kvaliteedi tõenäolisemaks parandamiseks peaksite kasutama kas 5-bromo-1-pentaani või 1-bromo-5-pentaani. Ma ei ole ekspert selles täpses valdkonnas, kuid keemia on minu jaoks mõnevõrra mõistlik, kuna minu arvates on ka ebatavaline, et inimesed kirjeldavad oma preparatiivseid eksimusi sellisel pöördelisel viisil. Ma arvan, et te lõpetate kas parema kui see on potentsi või ei ole märkimisväärset muutust juhul, kus ma soovitan mitte müüa seda, kuna probleem on kaugel lahendatud.