Ma saan nüüd aru, mida te mõtlete "väikeste punktide" all, see ajas mind segadusse. Kindlasti lähevad ühevärvilised. Ma puutusin kokku millegi muuga, sellepärast ma täpsustasin tekstuuri, aga seda on raske pildi pealt öelda. See kraam, mida ma poest sain, oli väga pruun ja sileda tekstuuriga, mis lõppkokkuvõttes oli kummipask, võrreldes tavaliste strikritega, mis olid rohkem punaka ja liivase pinnaga. Ma kuulsin, et phos'i saab kuni 10 korda taaskasutada? Kas sa lisad %10 peale natuke kaalu tagasi? (Eeldades, et taaskasutamise käigus läheb natuke kaduma. Või on see see, mida %10 kompenseerib?) Teisisõnu, kas %10 lisamine katab kasutatud RP kvaliteeti, kaotatud kogust või sisuliselt mõlemat?
Sul on pallid @FritBuchner. Ma kardan nagu kuraditosin, et lihtsalt klaasist varustust tellida. Mitte niivõrd üks asi siin ja seal, vaid kombineeritud pidev pakkumine on see, mis mulle muret teeb. Näiteks ma tahaks ma huangi haarata. Kui see õnnestub, siis tahan seda uuesti teha, kuni midagi paremat tuleb. See koos mõne ühekordse klaasiostuga, ei ole suur asi. Viskan aeg-ajalt mõne RP, võib-olla ka mõne muu lahustiga jne. siin ja seal, ja nüüd hakkab tõesti sooja saama. Ei ütle kellelegi, mida teha, lihtsalt püüan levitada head sõna, kui mitte uuematele poistele, siis endale. Enda eest rääkides ei saa seda piisavalt rõhutada. Mulle meeldib oma pallid välja tõmmata, kui ma arvan, et noones vaatab või märkab, see ei tähenda, et keegi ei ole või ei märka.