Abi lihtsa pillipressi mehhanismi kavandamiseks

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Hei 👋, mul on vaja kedagi, kes aitaks mul välja mõelda, kuidas projekteerida ja ehitada lihtsa CandyLand mini ühe löögi pillipressi väljapressimehhanismi, nagu need, mida saab osta mitmel hiina müüjatelt. Kuna kogu masinat on raske importida, otsustasin selle masina ise ehitada, sest pressi enda disain on üsna lihtne ja kõik osad peale tableti stantsi enda on seaduslikud, odavad ja kergesti ostetavad . Preemiaks neile, kes aitasid mind, jagan ehitusplaani kui kogu viimistlusprojekti õpetust.

Attachments

• 6LXqAVma7D.jpg
    6LXqAVma7D.jpg
    196.5 KB · Views: 242
  • UeF4vxK5Y7.jpg
    UeF4vxK5Y7.jpg
    57 KB · Views: 211

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Hei , mul on vaja kedagi, kes aitaks mind . Press ise töötab küll, kuid kuna masinal puudub alusplaat koos söötja ja väljapaiskumismehhanismiga, on võimalik toota ainult üksikuid tablette, sest iga üksik pill tuleb käsitsi matriitsvormist välja paisata. Ma püüdsin välja mõelda, kuidas ehitada uuesti alusplaat, kuid kahjuks ma ei saa aru, kuidas disain ja kuidas ehitada uuesti väljapaiskamismehhanism , sest puudub mehaanika / disaini teadmisi, im ummikus siin nüüd. Nii et loodetavasti keegi siin oskab mind aidata, kuidas konstrueerida ja ehitada mehhanism ümber nii, nagu see on näidatud piltidel. Ma püüdsin leida ki tarkvara või midagi sarnast, et seda osa projekteerida, kuid ma ei saa aru, kuidas teha täpne disain mehhanismi ja siis uuesti ehitada seda osad minu kohalikust riistapoest. Nii et äkki saab seda koos minuga välja töötada või suunata mind suunas, kuidas seda ümber ehitada.
Preemiaks neile, kes mind aitasid, jagan ehitusplaani kui õpetust kogu viimistlusprojekti kohta tasuta ja te saate ka mõned xanax või xtc tabletid tasuta! Tervitused!

Mo0odi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Te peate ostma seda alibaba, müüja võib saata kahes pakendis, et toll ei oleks kahtlane.

marty€mcfly

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Kui teie kunagi huvitatud ma tean ka mees konkurentsivõimelise hinnaga!

https://imgur.com/a/H8LKmR6

Mo0odi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Mul on müüja, kes tegeleb, kui soovite osta, aitan teid

Mo0odi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Kui soovite ehitada kolvi see on jama
Aja ja raha raiskamine, sest ma proovisin enne teid ja see ei anna tulemust

marty€mcfly

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Tere, ma olen Marty€mcfly ja olen huvitatud väikese nõuande andmisest. Sellist tüüpi asjadega on mul veidi kogemusi. Pillide pressimise mehhanism ei ole nii lihtne kui tundub.

Alustage teadmisega, mida te pressite, sest seal on erinevus füüsikaliste omaduste ootuses ina farmaatsiatoodete või tänaval toodetud pillid. Olles, et on võimalik, et teie tootmisel neid rahuldada nõudlus sõltub füüsiline välimus klientidele.

Kahe valuvormi vahel, neet ja mehhanism, kus plaadid avaldavad survet kahte intervalli, tuleb täiendavalt mõista, sest te ei taha oma aega raisata.

See masin on osutunud mitte nii kergesti kasutatavaks💯:
https://imgur.com/a/sTcN7td

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Thx teie abi eest, kuid ma ei taha uut masinat, mul on vaja ainult viisi, kuidas pillid välja paisata minu juba töötavast pressist, mille ma ise ehitan. Muidu on võimatu toota rohkem kui 10 pilli 30 minutiga.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Mul on juba toimiv pillipress, ma pean ainult välja mõtlema, kuidas pillid pärast vajutamist välja paiskuvad!

Nii et palun juhatage mind selles suunas, kuidas seda lihtsat mehhanismi ümber ehitada, nagu see on minu piltidel näidatud.

Ma olen kindel, et seda on võimalik ümber ehitada 3d-printeri ja või mõningate metallitöötlemisoskustega.

Kahjuks ei ole alibaba müüjaid, kes müüvad ainult põhiplaati koos väljapaiskamismehhanismiga.

Seda masinat on võimatu saada viskas tolli, sest seda hoitakse Postiametis maksude maksmiseks või ma olen kinni, kui ma püüan seda kätte saada.

Nii et minu ainus võimalus on seda ümber ehitada.

Kas kellelgi on idee, kuidas saada plaan väljapaiskumismehhanismi?

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Selle asemel, et avaldada survet ühelt poolt, on vaja "doughnut" (torus) kujuga matriitsit, mille puhul tsükli lõpus tõmmatakse matriitsit alt ära ja ülemine varras surub pilli läbi põhja. Kõige parem oleks hoobilt nokale ühendav varras

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Thx vihje eest!
Mul on juba olemas tainakujuline ja teeb, kuid ma suudan praegu kasutatava seadistuse tõttu vaid ühe tableti suure vaevaga välja suruda.
Mul on erinevaid ideid, kuidas rakendada mehhanismi või vähemalt sama nagu teie, kuid selleks on mul vaja täpset plaani või vähemalt fotot täpsest mehhanismist, et välja selgitada täpsed mõõtmised või vähemalt kuidas ja milliseid osi ma pean ehitama ja ostma, et ehitada väljapaiskumismehhanism õigesti.
Ma arvan, et on vaja suurendada väljundit, et pillid vormist ülespoole välja suruda.
Sain ka raamatu sellest, kuidas erinevaid pillipressi tehakse, kuid mehhanismi ehitamine on raske (kuid mitte võimatu).
Kõige parem oleks käsitsi joonistatud või veel parem 3d disain koos mehhanismi täpsete mõõtudega, et iga osa ümber ehitada.
Eesmärk on toota lühema ajaga suurem kogus tablette.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Hankige stants, mille auk ulatub kogu ulatuses läbi, blokeerige stantsi põhi lineaarse solenoidi varrega. Pange kangi hoovõtu lõppu nupuvajutuslüliti, mille aktiveerimisel (hoob täielikult ettepoole) ei tee need midagi, kuid kui te selle deaktiveerite (hakkate hooba tagasi tõmbama), aktiveerub solenoid, mis liigutab varda ülespoole läbi matriitsi ja surub tableti välja. Keeruliste osade valmistamist ei ole vaja.

marty€mcfly

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Teate, et mul oleks siin tegelikult abi vaja? Ma sooviksin oma pillide jaoks polümeeri lahuse valemit. Mul on panni masin ja pihusti/õhukompressor, kuid, mul on vaja kattepillide vedeliku lahuse retsepti.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Thx kogu abi eest, kuid ma pean ikka veel välja mõtlema, kuidas ümber ehitada alusplaat + väljapaiskumismehhanism, nagu u näed minu esimeses postituses. Tervitused

marty€mcfly

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Võtan välja oma alusplaadi ja teen teile pilte, et saaksite näha mõõtmeid.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
U juba oskab mulle rohkem öelda?

You must log in or register to reply here.