Usun, et alkohol tõmbab triprolidiini koos pseudoga. Samuti, kui te põhite, siis triprolidiin muundub koos pseudoga õliks ja muidugi sadestub koos pseudoga gaasitamisel.
Ma ei ole seda ise teinud, sest ma olen alati veendunud, et saan pillid, kus pseudo on ainus toimeaine, kuid ma arvan, et kui te teete ühte või teist, saate need kaks amiini eraldi ja siis saate aru, kuidas neid eraldada. Keegi mainis ühes teises postituses, et "smurf dope" oli teist värvi, sest see sisaldas antihistamiine. Pakuti välja, et klooritud puhasti aka trikloroetüleen võiks töötada võimalik? See lahustab kas või ühe ja saad tahke välja filtreerida.
Veetsin tublisti aega otsides neid erinevaid lahustuvusomadusi erinevate koostisosade pillide koostiste nii aktiivsete kui ka mitteaktiivsete kohta. Neid kahte on eriti raske üksteisest eraldada, ma ei leia justkui palju infot. Kui te ei suuda leida õigeid lahusteid nende eraldamiseks, siis ma mõtlen, et kui te muudaksite need baasõliks ja seejärel teeksite fraktsionaalse destillatsiooni, oleks see ilmselt parim ja kõige lihtsam viis...
2,5mg on igal juhul üsna väheoluline, mis puudutab ebapuhtust või saastumist. 40 pilli = 2,4g PSE ja ~100mg triprolidiini, nii et kui see jääb toote sisse, võib see olla märgatav, kuid ma kahtlen, et see on tehingu katkestaja...
Loodan, et keegi ekspertidest oskab oma kaks senti sisse visata..... Sooviksin lahendust, või mingeid soovitusi, kuidas ise seda dilemmat lahendada... et saaksin sarnaste probleemidega silmitsi seista.
Palju õnne,
o7