Piilutage oma andmed mis tahes USB-seadmesse

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Järgnevalt selgitan teile väga lihtsa näite, kuidas muuta oma operatsioonisüsteem koos kõigi oma andmetega kaasaskantavaks ja soovimatute külastajate eest nähtamatuks.

Kuna teisendamine on iseenesestmõistetav, ei ole seda pildiliselt dokumenteeritud.

1. samm:

Hankige suure lugemiskiirusega USB-pulk ja USB 3.1.

Minu puhul Samsung MUF-128AB.

Selle mõõtmetega on see ideaalne selleks otstarbeks.

IrFBH3qk5h

Teil tuleb vaid mälupulgal olev jäljend eemaldada.

Edasi loote "Rufuse" kaudu bootitava mälupulga operatsioonisüsteemiga nagu Windows to go / Linux Mint.

Youtube'is on hulgaliselt juhiseid.

Kui installeerimine on lõpetatud, mine bios'i, booti mälupulk ja kanna kõik asjakohased andmed uude süsteemi üle.

2. samm:

Tellige USB laadimise remondikomplekt, mis näeb autentne välja.

Nüüd peaks minu arvates kõik olema selge.

Võta superliim ja liimi kaabel kõigepealt USB C poole pistikupesa ja siis pistikupesa ise.

Pöörake tähelepanu, et pesa ja pistikupesa oleksid üksteisest eemal ja et see oleks sirgelt joondatud.

Võtke tangid ja lõigake falsh seadme plastikust korpus ära.

Te näete, et suurusest ei ole erinevust varuosaga.

Liimige teise poole kate ja proovige ettevaatlikult pulk sinna paigutada.

Ärge vajutage seda liiga tugevalt, eemaldage kaane seest veidi plasti.

Minu puhul oli pulk veidi suurem, mistõttu kate pragunes, mistõttu istub pulk veidi kõveralt korpuses nagu piltidel.

Nüüd on teil eraldi operatsioonisüsteem, millele pääseb ligi ainult siis, kui ühendate "laadimiskaabli" arvutisse ja käivitate selle Bios'i kaudu, mida ei leita ja ei konfiskeerita mingil juhul läbiotsimise korral, sest see ei ole andmekandja.

Q5lIZbWzwF

Et midagi ei juhtuks, ühendage see pärast iga kasutamist arvutist lahti ja ühendage see vooluadapterisse.

Od76y8APoa
TS5pPjWqlB

Inimeste jaoks, kes vajavad veel suuremat turvalisust nagu mina, on veel üks samm.

3. samm:

Ostke teine USB-pulk ja PISIKENE USB OTG-adapter.

WUPOvFbu1H

Lisaks sain endale OXVA xlim SE elektrisigareti.

PHW9Y3xlIk
NyVKcOgjoF

Seda saab avada, kui võtta välja küljel olev viik, nagu videos näidatud.

Kõik, mida peate tegema, on aku eemaldamine, OTG-kaabli katkestamine ja USB C-pordi külge jootmine.

FXzYoB37ON

Ühendage uus USB-pulk, monteerige see kokku ja ühendage see andmekabli kaudu arvutiga.

E5sdwoiFCE

Käivitage oma süsteemiseade kaabli kaudu, krüpteerige see ja pange võti teisele seadmele.

Lõpetage!

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Salvestatud minu raamatukogusse :) See on hämmastav!

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Tänan teid, loodan, et võin aidata suurendada teie ohutust.
Loomulikult oleksin tänulik ka teie isiklike ideede eest. Võimalused on lõputud, kui arvestada, et USB kaudu saab ühendada peaaegu kõike.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Kindlasti ei ole mul aega rn selle loomiseks ja see ei ole 100% vajalik, kuna ma ei ole müüja, kuid ma panen selle paika, kui aeg on sobiv
See oleks tegelikult üsna hullumeelne, et see kõik oleks salvestatud USB C-tüüpi ja mitte tavaline, et see sobiks androidilaadijate välimusega! Enamus sülearvutitel on ju nagunii C-Type pordid..ma ei tea kas andmete edastamine oleks võimalik läbi c-type laadimisportide sülearvutites aga ma olen kindel, et see on kõige lihtsamini realiseeritav asi

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Kahjuks ei tööta kahepoolne usb C-kaabel, sest selles suuruses pole veel salvestusvahendeid, seega peab laadimiskaabli jaoks olema olemas usb A port.
Kui te olete mures ühenduse enda pärast, siis võiksite muidugi kasutada eespool nimetatud remondikomplekti nagu ette nähtud, ainult et jootate pulgale tagantpoolt.

Või siis võiksite kasutada usb C-sisendiga seadet, nagu on selgitatud punktis 3, kus mälupulk asub seadmes endas, mis on nähtav ainult siis, kui see on OTG-kaabli kaudu arvutiga ühendatud.
Näiteks mobiiltelefoni toiteallikas.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Mis oleks lahe samuti oleks tegelikult mängude peakomplekt või midagi sellist, ja pulk peita see..nad tavaliselt tulevad tavaliste USB-portidega

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
10
Kas ma ka mõtlesin selle peale. Sellisel juhul ei oleks ühenduse tüüp oluline, sest tuleb kasutada adapterit, nagu ülalpool pildil.

Ruumi oleks selle projekti jaoks piisavalt.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Revolutsiooni ei edastata televisioonis :) Nagu teie allkiri :)

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Aitäh, et panid selle minu radarile, kutt, ma saan mõned asjad käsitööle veidi varsti, ma olen väga väga üllatunud

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Mul on mõned Usb-pesad minu seinal kõik fpr laadimisseadmete. Ainult üks neist on manipuleeritud sandisk micro usb-ga. näeb väljastpoolt sama välja ja ma arvan, et sa pead tõesti palju paska tegema, et popo oma pistikupesad välja rebiks.
(ka väga hea kuna ma olen suht räpane kui tegemist on perifaalidega juba kaotanud 2 neist pisikestest pulkadest).

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
(muidugi võimalik ka kaasaskantavate laadijatega)Kõik, mida vajate, on pisikene pulk oma kooki ja see:

Attachments

• 3NakExlH54.png
    3NakExlH54.png
    192.6 KB · Views: 300

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Mulle meeldib väga mõte, et see võiks olla peidetud mängukomplekti või millegi sarnase sisse, mida saaks endiselt kasutada, kuigi seda manipuleeriti

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
See on kaval! Mulle meeldib see! Kas sa segasid paar korda läbi, enne kui tegid seda edukalt? Ma mõtlen, kas ma saaksin seda teha ja teha seda normaalselt (mitte liimiga kaetud kõverat massi).

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Kui on rohkem huvilisi, võin ma postitada howto, kui mul on selleks aega

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,117
Deals
1
Ma ei ole piisavalt tehnikahuviline, et seda praegu rakendada, ega mul täna suurt vajadust pole, kuid lihtsalt oma kodus ringi vaadates on mägesid asju, millega ma seda teha saaksin. Bluetooth-kõlarid....Minu seinas on USB-pistikutega pistikupesad. Mul on need, mis ühendavad auto sigaretisüütajad, multiplex-laadijad ja jätavad teised 2 USB-pistikut laadijaiks. Videomängukontrollerid. USB-laadimisvahendid ( näiteks mul on 3 rootoriga tööriista, mis laadivad USB.... Seal on lai turg avatud, et keegi saaks seda luuret teha ja müüa