- Language
- 🇩🇪
- Reaction score
- 10
Järgnevalt selgitan teile väga lihtsa näite, kuidas muuta oma operatsioonisüsteem koos kõigi oma andmetega kaasaskantavaks ja soovimatute külastajate eest nähtamatuks.
Kuna teisendamine on iseenesestmõistetav, ei ole seda pildiliselt dokumenteeritud.
1. samm:
Hankige suure lugemiskiirusega USB-pulk ja USB 3.1.
Minu puhul Samsung MUF-128AB.
Selle mõõtmetega on see ideaalne selleks otstarbeks.
Teil tuleb vaid mälupulgal olev jäljend eemaldada.
Edasi loote "Rufuse" kaudu bootitava mälupulga operatsioonisüsteemiga nagu Windows to go / Linux Mint.
Youtube'is on hulgaliselt juhiseid.
Kui installeerimine on lõpetatud, mine bios'i, booti mälupulk ja kanna kõik asjakohased andmed uude süsteemi üle.
2. samm:
Tellige USB laadimise remondikomplekt, mis näeb autentne välja.
Nüüd peaks minu arvates kõik olema selge.
Võta superliim ja liimi kaabel kõigepealt USB C poole pistikupesa ja siis pistikupesa ise.
Pöörake tähelepanu, et pesa ja pistikupesa oleksid üksteisest eemal ja et see oleks sirgelt joondatud.
Võtke tangid ja lõigake falsh seadme plastikust korpus ära.
Te näete, et suurusest ei ole erinevust varuosaga.
Liimige teise poole kate ja proovige ettevaatlikult pulk sinna paigutada.
Ärge vajutage seda liiga tugevalt, eemaldage kaane seest veidi plasti.
Minu puhul oli pulk veidi suurem, mistõttu kate pragunes, mistõttu istub pulk veidi kõveralt korpuses nagu piltidel.
Nüüd on teil eraldi operatsioonisüsteem, millele pääseb ligi ainult siis, kui ühendate "laadimiskaabli" arvutisse ja käivitate selle Bios'i kaudu, mida ei leita ja ei konfiskeerita mingil juhul läbiotsimise korral, sest see ei ole andmekandja.
Et midagi ei juhtuks, ühendage see pärast iga kasutamist arvutist lahti ja ühendage see vooluadapterisse.
Inimeste jaoks, kes vajavad veel suuremat turvalisust nagu mina, on veel üks samm.
3. samm:
Ostke teine USB-pulk ja PISIKENE USB OTG-adapter.
Lisaks sain endale OXVA xlim SE elektrisigareti.
Seda saab avada, kui võtta välja küljel olev viik, nagu videos näidatud.
Kõik, mida peate tegema, on aku eemaldamine, OTG-kaabli katkestamine ja USB C-pordi külge jootmine.
Ühendage uus USB-pulk, monteerige see kokku ja ühendage see andmekabli kaudu arvutiga.
Käivitage oma süsteemiseade kaabli kaudu, krüpteerige see ja pange võti teisele seadmele.
Lõpetage!
Kuna teisendamine on iseenesestmõistetav, ei ole seda pildiliselt dokumenteeritud.
1. samm:
Hankige suure lugemiskiirusega USB-pulk ja USB 3.1.
Minu puhul Samsung MUF-128AB.
Selle mõõtmetega on see ideaalne selleks otstarbeks.
Teil tuleb vaid mälupulgal olev jäljend eemaldada.
Edasi loote "Rufuse" kaudu bootitava mälupulga operatsioonisüsteemiga nagu Windows to go / Linux Mint.
Youtube'is on hulgaliselt juhiseid.
Kui installeerimine on lõpetatud, mine bios'i, booti mälupulk ja kanna kõik asjakohased andmed uude süsteemi üle.
2. samm:
Tellige USB laadimise remondikomplekt, mis näeb autentne välja.
YuXi DIY Ladekabel DIY schweißen USB zu Typ C Stecker Stecker Kabel Kabel Für Huawei Ehre 20 P30Pro Für Xiaomi USB-C Ladegerät Kabel - AliExpress 13
Targemad ostud, parem elu! Aliexpress.com
de.aliexpress.com
Nüüd peaks minu arvates kõik olema selge.
Võta superliim ja liimi kaabel kõigepealt USB C poole pistikupesa ja siis pistikupesa ise.
Pöörake tähelepanu, et pesa ja pistikupesa oleksid üksteisest eemal ja et see oleks sirgelt joondatud.
Võtke tangid ja lõigake falsh seadme plastikust korpus ära.
Te näete, et suurusest ei ole erinevust varuosaga.
Liimige teise poole kate ja proovige ettevaatlikult pulk sinna paigutada.
Ärge vajutage seda liiga tugevalt, eemaldage kaane seest veidi plasti.
Minu puhul oli pulk veidi suurem, mistõttu kate pragunes, mistõttu istub pulk veidi kõveralt korpuses nagu piltidel.
Nüüd on teil eraldi operatsioonisüsteem, millele pääseb ligi ainult siis, kui ühendate "laadimiskaabli" arvutisse ja käivitate selle Bios'i kaudu, mida ei leita ja ei konfiskeerita mingil juhul läbiotsimise korral, sest see ei ole andmekandja.
Et midagi ei juhtuks, ühendage see pärast iga kasutamist arvutist lahti ja ühendage see vooluadapterisse.
Inimeste jaoks, kes vajavad veel suuremat turvalisust nagu mina, on veel üks samm.
3. samm:
Ostke teine USB-pulk ja PISIKENE USB OTG-adapter.
Lisaks sain endale OXVA xlim SE elektrisigareti.
Seda saab avada, kui võtta välja küljel olev viik, nagu videos näidatud.
Kõik, mida peate tegema, on aku eemaldamine, OTG-kaabli katkestamine ja USB C-pordi külge jootmine.
Ühendage uus USB-pulk, monteerige see kokku ja ühendage see andmekabli kaudu arvutiga.
Käivitage oma süsteemiseade kaabli kaudu, krüpteerige see ja pange võti teisele seadmele.
Lõpetage!