Question Kui teil on raha, millist ravimit,ostate lahtiselt,väga odava hinnaga?

metux

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Näiteks, kui Mdma maksab teile 3eurot grammi kohta või umbrohi 1 euro grammi kohta või D-meth maksab teile 3 eurot grammi kohta, milline hind on teie jaoks hea, pikaajaliselt, bussines?

Gordon Ramsay

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
691
Deals
65
Ma arvan, et see sõltub alati kontaktidest ja kõige enam asukohast!
Kui ma peaksin valima, siis valiksin mis tahes keemilise uimasti, millel on väga suur kohalik turg ja mida on odav + lihtne sünteesida, kuid mis on jaemüügis siiski kallis... nagu MDMA, Meth, amfetamiin, 4MMC.

gumarabic

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
9
Kui mul oleks juurdepääs reagentidele, siis mis tahes 4-asendatud trüptamiinidele. Kasum on alati väärt käivitamiskulusid, inimesed kogu Euroopas on müünud üksikuid gramme 4-aco/ho-dmt 300-500 euro eest grammi kohta.

Keegi ei taha müüa nii väikestes kogustes, kui te toodate, kuid tegelikkuses ei peaks te seda kraami palju liigutama, et teenida korralikku elatist.

Gordon Ramsay

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
691
Deals
65
Väiksemad kogused ja suuremad marginaalid võivad olla palju kasumlikumad kui lahtise :) Depends tho lükkamine.

madmoney69

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
177
kui olete valmis istuma aastaid

gumarabic

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
9
Isegi kui te ei tahaks aastaid sellel istuda, saaksite neid trüptamiine lahtiselt hea hinnaga müüa. Psilocini jaoks on olemas foorumite süntees ja lähteained on kergesti kättesaadavad Hiina tarnijatelt.

miner21

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
379
Mitu aastat tagasi sain 100 pressitud adderalli 3 dollari eest tükk. See oli hea kvaliteediga ja ostis tonni. Müüja kadus lõpuks ära.