- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Olen isiklikult selle retseptiga lugematuid kordi eksperimenteerinud ja arvan, et see on kõige lihtsam ja odavam retsept! aga! Saagist ja puhtust ei ole kunagi mõõdetud (väga madal), kuid vaba amfetamiin lisatakse tilguti abil klaaskuulile ja põletatakse. Suitsetades lõhnab ikka hästi!
1. Materjalid:
- PMP (1-fenüül-1-propanoon): 100 g
- MA-HCl (metüülamiinvesinikkloriid): 50 g
- MeOH (metanool): 300 ml
- NaBH₄ (naatriumborhüdriid): 30 g
2. Reaktsiooniprotseduur:
- etapp: imiini vaheühendi moodustamine:
- Lahustada 100 g PMP ja 50 g MA-HCl 300 ml MeOH-s.
- Reaktsioonisegu segatakse toatemperatuuril (~25 °C) 2 tundi, et moodustada imiini vaheühendust.
- Samm 2:
- Pärast imiini vaheühendi moodustumist lisatakse 30 g NaBH₄.
- Hoidke reaktsioonitemperatuur 10°C juures ja segage segu veel 6 tundi, et tagada imiini redutseerumine amfetamiiniks.
- Samm 3:
- Reaktsioonisegu (RM) viiakse üle eraldussahtrisse.
- Lisatakse 500 ml destilleeritud vett ning eraldatakse vesine ja orgaaniline kiht.
- Orgaanilist kihti pestakse 3 korda veega, et eemaldada lisandid.
- Lõpuks aurustatakse orgaanilise kihi lahusti, et saada puhas vaba aluse amfetamiin.
1. Materjalid:
- PMP (1-fenüül-1-propanoon): 100 g
- MA-HCl (metüülamiinvesinikkloriid): 50 g
- MeOH (metanool): 300 ml
- NaBH₄ (naatriumborhüdriid): 30 g
2. Reaktsiooniprotseduur:
- etapp: imiini vaheühendi moodustamine:
- Lahustada 100 g PMP ja 50 g MA-HCl 300 ml MeOH-s.
- Reaktsioonisegu segatakse toatemperatuuril (~25 °C) 2 tundi, et moodustada imiini vaheühendust.
- Samm 2:
- Pärast imiini vaheühendi moodustumist lisatakse 30 g NaBH₄.
- Hoidke reaktsioonitemperatuur 10°C juures ja segage segu veel 6 tundi, et tagada imiini redutseerumine amfetamiiniks.
- Samm 3:
- Reaktsioonisegu (RM) viiakse üle eraldussahtrisse.
- Lisatakse 500 ml destilleeritud vett ning eraldatakse vesine ja orgaaniline kiht.
- Orgaanilist kihti pestakse 3 korda veega, et eemaldada lisandid.
- Lõpuks aurustatakse orgaanilise kihi lahusti, et saada puhas vaba aluse amfetamiin.