- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
Okei, nii et ma olen kindel, et mõned inimesed on teadlikud iv on teinud,n-DMT ja teisi trüptamiine, kasutades reduktiivset aminatsiooni külmades temperatuurides...
nii et ma mõtlen, nähes, et on nii palju asju, mis põhinevad 2,5-dimetoksübensaldehüüdil, ma olen uudishimulik, mis oleks, kui te kasutaksite seda aldehüüdi allikana selles reaktsioonis?
ma mõtlesin ka sama tsükloheksanooni kohta, aga ketoonina muidugi...
nii et esimese puhul saaks hüpoteetiliselt midagi sellist nagu 2,5-dimetoksü-4-metüültrüptamiin? Kas see oleks aktiivne?
kuidas oleks n-tsükloheksüptrüptamiiniga?
kas mõni neist on tõenäoliselt üldse aktiivne? Ma pean proovima ja tegema üldisemat lugemist struktuuri ja aktiivsuse seoste kohta, mis on minu plaanis nädalavahetusel paaril teemal, see on üks neist.....
Ma arvan, et see pani mind lihtsalt mõtlema....
nii et ma mõtlen, nähes, et on nii palju asju, mis põhinevad 2,5-dimetoksübensaldehüüdil, ma olen uudishimulik, mis oleks, kui te kasutaksite seda aldehüüdi allikana selles reaktsioonis?
ma mõtlesin ka sama tsükloheksanooni kohta, aga ketoonina muidugi...
nii et esimese puhul saaks hüpoteetiliselt midagi sellist nagu 2,5-dimetoksü-4-metüültrüptamiin? Kas see oleks aktiivne?
kuidas oleks n-tsükloheksüptrüptamiiniga?
kas mõni neist on tõenäoliselt üldse aktiivne? Ma pean proovima ja tegema üldisemat lugemist struktuuri ja aktiivsuse seoste kohta, mis on minu plaanis nädalavahetusel paaril teemal, see on üks neist.....
Ma arvan, et see pani mind lihtsalt mõtlema....