ma näitan teile allpool lühikese nimekirja, miks p2p on lihtne teha. (kui soovite üksikasjalikku ma olen õnnelik, et teha paber kogu sünteesi kohta alates poest esemed ja kaubamärgid, mis on usebale valmis P2P)
Ja jah, mingi kutt siit ütles, et ta võib seda norrasse saata ilma probleemideta, kuid see on pettus. kui ma tahaksin P2NP-d importida, võin ma lihtsalt amfetamiini importida. sama risk ja sama rumal teha. P2NP ei ole seaduslik ja iga tolliagent ja politsei ELis teab, mis see on ja milleks seda kasutatakse. seega ei saa 100 kg P2NP-d postiga saata ja mitte kinni jääda. ma keeldun uskumast, et keegi on seda kunagi norrasse teinud ja ei ole vangi läinud.
Loetletud on kõik kemikaalid, mida on vaja P2P valmistamiseks.
1: äädikhappeanhüdriid (lihtne, kuid "raske").
Etenooni saab toota atsetooni pürolüüsi teel.
CH3-CO-CH3 → CH2=C=O + CH4 /
ettenoon lahustatakse õlises äädikhappes PTFE laastudes, et anda parem pindade tulemus on
2: Dietüüleeter (lihtne)
valmistatud etanoolist ja väävelhappest
3: bensüülkloriid - C3H3CH2CI (lihtne)
Tolueeni kloorimine sinises valguses (EI UV), kuna UV-l on piisavalt energiat, et sidet lõhkuda. spetsiifiline 420-450nm vahemik 12-18w (3000 lumin max)
4: Magneesiumilaastud (Lihtne mul on sõna otseses mõttes 2 tonni seda, kui keegi põhjamaades vajab hüüa välja) mul on minu projekti jaoks vaja ainult 1300kg.
5: Paar joodikristallid (Lihtne)
isoleeritud tinktuurist või osta elemendikogust ja murda väljapanek
6: Ammooniumkloriid - NH4Cl (LIHTNE)
NH3 + HCl → NH4Cl (see tähendab aluse ja happe neutraliseerimist, kus presipitaat on ammooniumkloriid)
NH3 saab osta kõikidest RW- või hutipoodidest, kes müüvad teisaldatavaid tualettruume kui tualettruumide puhastusvahendit / de-komposiitrit.
hcl- basseinipood
7: Destilleeritud vesi 2 L (lihtne)
de-ionisaator või osmoosifilter
8: Naatriumkarbonaat (NaCO3) (Igast toidupoest)
9: Naatriumkloriid (NaCl) (Igast toidupoest)
10: Naatriummetall - (kuivatamiseks) sõna otseses mõttes 100 võimalust teha keemilisest kuni põletamise ja elektrolüüsini välja.
Valmistatakse magneesiumilaastudest, naatriumhüdroksiidist, mentoolikristallidest ja "aromaatsest rõngast" vabast mineraalõlist / hüpoallergeensest beebiõlist.
seejärel mädanenud uuesti fluksides 1,4-dioksaaniga
11: Epsomi sool kuivatatud (aiandusest või toidulisandite poest)
kuivatatakse ahjus 250 kraadi juures 4 tundi.
Samuti happed, metanool, etanool ja HCL ja CL2 gaas ja mõned muud kemikaalid, mida ei tasuks loetleda, kui kõik see on saadaval basseinivarustuses või keretööde kauplustes või üldistes riistvarapoodides.
.