- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 30
Mul on juurdepääs nii pseudo/efedriinile kui ka povidoonile, kuid need kõik sisaldavad povidooni. Lugesin, et see on tülikas ja muudab A/B ekstraheerimise võimatuks. See ei sisalda seda. Kas sellest on võimalik puhas pseudo ekstraheerida? kuidas ma seda samm-sammult teeksin? Ma leidsin siit meta retsepti lihtsalt vajan abi, et alustada
variant #1
1 õhukese polümeerikattega tablett sisaldab 60 mg pseudoefedriinvesinikkloriidi ja 150 mg ibuprofeeni.
Abiainete sisaldus:
Tableti sisu: kaltsiumfosfaat; tärklis, mais; naatriumtärklisglükolaat; hüpromelloos E-5; magneesiumstearaat.
Tableti kattekihi sisaldus: hüpromelloos E-5; makrogool 6000; talk; titaandioksiid; värvaine Ponceau 4R lakk 22% (E124).
kui keegi teab, kuidas käsitleda povidooni ja muud jama variant #2
pseudoefedriin (palju rohkem)loratadiin(5mg)
Abiained:
Tableti südamik sisaldab: laktoos, monohüdraat; tärklis, mais; povidoon; magneesiumstearaat.
Tableti kest sisaldab: sahharoosi; kaltsiumsulfaat, veevaba; kaltsiumsulfaat, dihüdraat; talk; kummipolüstri;
kummiaraabikumi; tseiin; titaandioksiid; oleiinhape; seep (pulbrina); tselluloos, mikrokristalliline; karnauba
vaha; valge vaha.
variant #1
1 õhukese polümeerikattega tablett sisaldab 60 mg pseudoefedriinvesinikkloriidi ja 150 mg ibuprofeeni.
Abiainete sisaldus:
Tableti sisu: kaltsiumfosfaat; tärklis, mais; naatriumtärklisglükolaat; hüpromelloos E-5; magneesiumstearaat.
Tableti kattekihi sisaldus: hüpromelloos E-5; makrogool 6000; talk; titaandioksiid; värvaine Ponceau 4R lakk 22% (E124).
kui keegi teab, kuidas käsitleda povidooni ja muud jama variant #2
pseudoefedriin (palju rohkem)loratadiin(5mg)
Abiained:
Tableti südamik sisaldab: laktoos, monohüdraat; tärklis, mais; povidoon; magneesiumstearaat.
Tableti kest sisaldab: sahharoosi; kaltsiumsulfaat, veevaba; kaltsiumsulfaat, dihüdraat; talk; kummipolüstri;
kummiaraabikumi; tseiin; titaandioksiid; oleiinhape; seep (pulbrina); tselluloos, mikrokristalliline; karnauba
vaha; valge vaha.