Pregabaliin Kuidas ma saan sünteesida

lamer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Pregabaliin Kuidas ma saan sünteesida
Ma ei leidnud ühtegi ressurssi, kas te saate mind aidata?

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
247
Deals
1
Narkootikumide turg @rosechem müüb seda kg kohta

lamer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Otsin sünteesi

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
247
Deals
1
Odavam on osta kui tegelikult valmistada

lamer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Leidsin sellise allika, kuid ma ei ole kindel, kas see on täpne ja mul puuduvad vajalikud mõõtmised.

1. Pregabaliin, tuntud ka kui β-isobutüül-γ-aminovõihape või Lyrica, on ravim, mida kasutatakse epilepsia, neuropaatilise valu, ärevushäirete ja fibromüalgia raviks.

2. Pregabaliini süntees hõlmab mitmeid etappe, alustades 4-metüül-2-pentanoonist. Siin on lühiülevaade sünteesiprotsessist:

3. 4-metüül-2-pentanooni muundamine 4-metüülvalerofenooniks: Selles etapis töödeldakse 4-metüül-2-pentanooni etüülmagneesiumbromiidiga, et saada 4-metüülvalerofenooni.
  4. Enamiini moodustamine: 4-metüülvalerofenoon reageerib aluse juuresolekul tsükloheksaanooniga, et moodustada enamiini vaheühendust.
  5. Alküülimine: Enamiini vaheühendust alküülitakse bromäädikhappega aluse juuresolekul, moodustades põhilise vaheühendi 3-(2-bromatsetüül)-4-metüülvalerofenooni.
  6. Tsükliseerimine: Põhiline vaheprodukt tsükliseeritakse ammoniaagiga, et moodustada 3-(aminometüül)-5-metüülheksaanhape, mis seejärel muudetakse pregabaliiniks järgnevate etappide abil, mis hõlmavad aminorühmade kaitsmist ja kaitsevõime eemaldamist.

7. Täielik sünteesireaktsioon võib olla järgmine:

8. samm: 4-metüül-2-pentanoon + etüülmagneesiumbromiid → 4-metüülvalerofenoon

9. 2. samm: 4-metüülvalerofenoon + tsükloheksaanoon + alus → ensamiini vaheühendustoode

10. 3. samm: Enamiini vaheprodukt + bromäädikhape + alus → põhiline vaheprodukt (3-(2-bromoatsetüül)-4-metüülvalerofenoon)

11. 4. samm: põhiline vahesaadus + ammoniaak + kaitse-/kaitsemeetodid → pregabaliin

bigrob

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
mõned neist materjal on üsna kallis u saab valida kg siin väga odav ma vaataks teisi võimalusi asemel sünteesimine see