Question Pseudoefedriini (120mg) püsiva vabanemise pillid Meth võimalik ?

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Mul on Levocetirizine (5mg) + Pseudoephedrine (120mg) tabletid. Kas ma võin nende pillidega Meth teha ? olen Indiast btw.

Attachments

• ba5rDSVoM9.jpg
    ba5rDSVoM9.jpg
    20.5 KB · Views: 157

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Need tabletid sobivad metamfetamiini tootmiseks. Neist tuleb pseudoefedriini ekstraheerida.
Ma ei tea, milline kest teil on ja kas efedriini saab ekstraheerida alkoholiga.
Seega ma teeksin tablettidest tolmu ja lahustaksin kõik vees, lisaksin nsh 11-12 leelise NaOH lahuse ja täidaks petrooleetriga ... ekstraheeriksin põhja mitu korda eetriga ja peseksin veega. Kuivataksin selle veest välja.
Ma destilleeriksin petrooleetrit ja muudaksin aluse pseudoefedriinvesinikkloriidiks.
Siis vali tehnoloogia, millega sa tahad metat saada.

picture5757

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Oli meeldiv kohtuda, härra. Tahaksin selle protsessi kohta rohkem teada.

UAnW4yMwgO

M1wgkIBnJx

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Nii et lõpuks vajan ma Methi valmistamiseks pseudoefedriinvesinikkloriidi või efedriinvesinikkloriidi ? Sest ma sain ka need ephedriinvesinikkloriidi viaalid, millest igaüks sisaldab 30 mg efedriinvesinikkloriidi.

Attachments

• D9OdWhkVSi.jpeg
    D9OdWhkVSi.jpeg
    13.7 KB · Views: 131

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Ei ole vahet.
Jää saamiseks on vaja l-efedriini või d-pseudoefedriini. Reeglina sisaldavad ravimid soovitud vormi.
Mõlemal juhul saate metamfetamiini.
Ampullidest on väga lihtne soovitud toodet ekstraheerida. Tehke veevann ja aurustage vedelik plaadil ning peske efedriinvesinikkloriid veevaba atsetooniga.

SonOfJessieBerg

Don't buy from me
Member
Reaction score
7
Hei Hank
Mul on sama pill. Theres veel üks koostisosa kirjutatud blister see ütleb - Colour - ferric oxide red usp-nf. Meetod, mida sa ütlesid, töötab pillide puhul kindlasti? sest ma otsisin redditist, seal öeldakse, et diff pillid on erinevad meetodid, kuid nende andmebaas on puhtalt ameerika.

Pilli füüsiline kirjeldus - 80% pillist on valget värvi ja ülejäänud 20% on helepunast värvi.

Ma ei saanud sellest aru
"ekstraheeri alus mitu korda eetriga ja pese veega. Kuivataksin selle veest välja." "Destilleeriksin petrooleetrist ja muudaksin aluse pseudoefedriinvesinikkloriidiks."

kui eeter tõmbab psuedo sisse. me peame seda külmutama, et psuedo moodustaks kristalli, eks? Nagu dmt ekstraheerimine toimub nps külmutatakse 24 tundi kristalli moodustumiseks. Kas psuedoga on sama? Psuedo on HCL, miks peaksime eetrit destilleerima ja muutma aluse uuesti HCL-ks?