Raseemiline met

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Kas keegi oskab mulle seletada recemic meth???
Ja kui teil on retsept fir seda jagada siin(lihtne üks väike skaala)

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Siin on saadaval mitu meetodit raseemilise metaamikumi jaoks. Samuti mõned videod, kui ma õigesti mäletan. Kasutage lihtsalt otsinguriba.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Ok nii met, sellel on 1 kiraalne süsinik. Üks süsinik, mis pöörleb veidi, kui vaataksite püstoli toru alla. Kujutage ette, et keegi sõidab teie poole jalgrattaga. Ta pistab vasaku jala välja. Siis pistavad nad oma parema jala välja. See on erinevus L(eavo) ja D(extro) metamfetamiini vahel. Racemic meth tähendab lihtsalt seda, et see on umbes 50/50 segu. See on see, mida saad, kui kasutad lähteainet, mis ei ole kiraalne. Näide on P-2-P, fenüülatsetoon kõige asi efedriin ja pseudoefedriin ON kiraalne, kuigi neil on 2 c kiraalset süsinikku, kuid nad kaotavad esimese neist redutseerimisel metamfetamiiniks. Ja teine määrab, kas teete L- või D-metaani, kasutades L ja D on aga arhailine ja lahedad lapsed kasutavad R ja S, nagu rallispordi võidusõiduauto.

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Tänan mees,kas te saate anda retsepti selle valmistamiseks(lihtne)?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
Metoodika valmistamiseks? Racemic või D? raputamine ja küpsetamine liitiumi/ammoniaagi, kasetaseme reaktsiooni, leukardi, al/hg, elektro-reduktsiooni kaudu, kloroamfetamiini kaudu? Metüamiini ja katalüsaatori kaudu...mis sa proovidntondo?

alwaysalpha

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
No shake and bake ei ole see, mida ma tahan.
Ma mõtlen, et lihtne viis lihtsate seadmetega on hea, et teha raseemilist metamfetti väikeses mahus (lihtsalt enda koolitamiseks)
Nii et kui ma võiksin leida method seda oleks vinge minu jaoks.
Kas te saate mind selles aidata?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,116
Deals
1
🤔easy way?? Simple equipment,.... yep that's a shake and bake with lithium our of a battery and an ammonium compound