• Forumun Türkçe bölümüne hoş geldiniz, kişilerinizi (Jabber, Telegram, Signal, vb.) göndermenin kalıcı bir yasakla sonuçlanacağını unutmayın! Emanet hesabı kullanmadan bir şey almaya veya satmaya karar verirseniz ve para kaybederseniz, size yardımcı olamayacağız.

Istanbul Lõõgastavad tooted

universitedennefretediyor

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Tere kõigile, ma ei tea, kui aktiivne see kogukond on, kuid ma olen kindel, et võin usaldada siinsete inimeste teadmisi. Nagu saate minu nimest aru, valmistun ülikooli eksamiks ja mul on selliseid probleeme nagu stress, ärevus, unetus. Kas sellisteks olukordadeks on soovitatavaid tooteid, mida saan hõlpsasti apteegist osta? Oleksin väga tänulik, kui aitaksite mind. Tänan teid kõiki juba ette

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
9
Ozaprin al

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Nüüd olen lugenud internetist osapriini kohta ja kuigi see paneb mind hästi magama, olen näinud kommentaare, et see teeb mõned inimesed rahutuks. Samuti ei leidnud ma selget teavet selle kohta, kas seda saab osta ilma retseptita. Kas ma peaksin apteeki röövima või mida peaksin tegema?

Trgate

Don't buy from me
Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Ozaprin on saadaval ilma retseptita. Kui te ei leia seda, võite osta ka teist marki Olanzapiini, millel on sama toimeaine ja millel on sama toime. Kui te ei soovi probleeme doseerimisega, sobivad 10 mg tabletid.

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Kõigepealt tänan, ma kasutasin seda paar korda ja magasin väga sügavalt, kuid ma ei usu, et ma kasutan seda uuesti, kui see ei ole väga vajalik. Ma tundsin väikest äravõtmist, ma ei tea, miks

K0D3IN

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Soovitan duloksetiini, see aitas mul magada, kuid sellel on vastik kõrvalmõju, mis vähendab une kvaliteeti. Muidu vähendas see ärevuse ja stressi sarnaseid tundeid nagu ärevus ja stress, Duxet müüakse nime all Duloxx. Ilma retseptita