Question Hiina tellimuse saamine anonüümselt.

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Tere, Im Hispaaniast ja ma tegin Hiina tellimuse alates mitme aasta eest ja ma ei tea, mis on parem viis tellimuse saamiseks anonüümselt.
Keegi saab mulle nõu, mis on parem viis Hiina tellimuste vastuvõtmiseks?
Ma arvan, et selle võimalik saada kõik kapid või Shipping point kauplustes, kuid ma ei proovi seda veel.
Iga reccomendation selleks otstarbeks?
Tänan teid.

Eve5586

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
21
Deals
68
Kaupade vastuvõtmiseks saate kasutada kapsleid. See on ohutu.
Tavaliselt on meil oma spetsiaalne lennufirma, te ei pea muretsema ülekande pärast.

Kui teil on veel küsimusi, PM palun.

firskycindy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Deals
11
Saate kauba kätte kapis või veopunkti poes. Teil on vaja ainult asukohta, võltsnime ja võltsitavat telefoninumbrit, seejärel antakse teile jälgimisnumber ja jälgitakse kogu tarneinfot.
meil on eriline liin saab teha, et hoida teid 100% saanud kaupade

ketamineleader

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Deals
3
ma olen ka Hispaanias ja saada anonüümselt pakki Hiinast on 100% impossibile.
saatmist ei saa ümber suunata lukkudesse, sest igal ajal küsivad nad raha kohaletoimetamisel + allkirja
ups ja dhl mõlemad ei ole lukkudesse hispaania (seir ja inpost on mõned, kuid super täis kaamerad)
üks nimega ems, mis omakorda correos hispaanias on uksele toimetatud või sa pead koguma otse postkontorist koos kõigi riskidega seotud, kui nad ei leia sind kodus
sa võid rentida postkasti või airbnb maja või küsida mõnest pakistani poest kui nad saavad teha teene aga olla anonüümne on peaaegu võimatu
alati hoida puhas telefon ja sülearvuti krüpteeritud ja ei anna mingit pin või info
vähemalt ei ole mingeid tõendeid halva asja korral
kui u vaja infot lihtsalt küsida